Redactia.ro
Home » Sport » Cine este Adina Niculae, noua șefă de la Astra Giurgiu

Cine este Adina Niculae, noua șefă de la Astra Giurgiu

astra giurgiu, adina niculae,

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra Giurgiu a fost încarcerat, iar echipa de fotbal are un nou șef. Este vorba despre Adina Niculae, fiica omului de afaceri.

Adina Niculae este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE. De mai mulți ani și-a ajutat tatăl fiind implicată în mai multe afaceri. Este co-parteneră la InterAgro, alături de tatăl său. Mai deține 51% dintr-o companie de taxi aerian, Inter Aviation.
Adina a fost mereu o prezență extreme de discretă și a apărut în presă extrem de rar. Femeia de afaceri are o relație de aproape 5 ani cu Alexandru Hurdugaci Jr. Acesta este unul dintre promoterii flyboard în România.

Adina Niculae a mers să vorbească cu fotbaliștii

După ce a preluat echipa de fotbal, tânăra a mers în cantonament pentru a se întâlni cu jucătorii. Aceasta le-a promis înaintea meciului cu Dinamo că va rezolva toate problemele financiare.
Mai mulți oameni din fotbal spun că o cunosc pe Adina Niculae și au mare încredere în ea.

„Poate fi un avantaj pentru Astra. Sunt mulți jucători care simt presiunea unui patron care vine de două-trei ori pe săptămână la echipă. Dani Coman se va ocupa cu siguranță foarte bine, are experiența necesară. Sunt bune și astea, dar nu tot timpul sunt văzute cu ochi buni de anumiți jucători (n.r. – Ioan Niculae ar fi intrat în vestiar)”, a spus Florin Bratu.

„Nu e oricine, are afaceri de ani de zile. Nu a venit de la terasă să se ocupe de fotbal. E în mediul de afaceri de ceva timp și, având în vedere că face parte din familie, poate e chiar mai bine, poate dă o notă de echilibru și de profesionalism. Femeile sunt mai serioase. Cred că avea agenție de turism, ceva de genul”, a declarat Narcis Răducan, la Digi Sport.

Și fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir spune că are încredere în noul patron de la Astra Giurgiu.

„Eu o cunosc pe Adina de mică, a crescut sub ochii mei, e o fată superdeșteaptă și școlită. E enciclopedie de fotbal, a învățat-o tatăl ei, a luat-o la meciuri. Iar Dani Coman este un băiat în care eu am mare încredere, un bun conducător. O va ajuta ca această echipă să supraviețuiască”, a declarat fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir, pentru Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: