Redactia.ro
Home » Sport » Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare. Tânăra a preluat clubul Astra

Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare. Tânăra a preluat clubul Astra

GALERIE FOTO (4) Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare

Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare. Ioan Niculae, patronul Astrei a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, dar a vrut să-i asigure pe fotbaliști că afacerea merge înainte chiar dacă se află în spatele gratiilor. Așadar, noul patron al clubului este fiica acestuia, Adina Niculae. Ce decizie a luat această?

Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare. Tânăra a preluat clubul Astra

Decizia luată de Adina Niculae, după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare. Veste șocantă pentru fotbaliștii de la Astra, după ce Ioan Niculae, patronul clubului, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Cu toate astea, afaceristul i-a asigurat pe fotbaliști că se va ocupa de ei chiar dacă se află în spatele gratiilor. Fiica acestuia le-a făcut o vizită jucătorilor chiar în ziua meciului cu Dinamo pentru a le transmite mesajul lui Niculae. Mai mult, actualul președinte de la Astra a primit putere absolută în club, anunțul fiind făcut de Eugen Neagoe după victoria cu Dinamo,. „Dani, presedintele nostru, a primit puteri depline la Astra. Stiam ca e important, dar doamna Niculae ne-a transmis ca de acum el va fi persoana in care va trebui sa avem toata increderea, el se va ocupa sa ne ajute cu toate problemele si are raspundere maxima pentru ceea ce se intampla cu Astra”, a spus Neagoe la conferinta de presa.

Totoată, Neagoe a vorbit și despre fiica lui Niculae, Adina. Fiica afaceristului este noua responsabilă cu tot ce se întâmplă în club, dar și cea care dă ordine. ”A venit patroana și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Doamna a venit la hotel, l-a mandatat pe Dani Coman. El se va ocupa de clubul Astra”, a zis antrenorul formației din Giurgiu. Adina Niculae este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE, și este implicată în mai multe afaceri ale tatălui ei. Adina este co-parteneră inclusiv în afacerea InterAgro, compania care administrează peste 50.000 de hectare de teren agricol. Cu toate că este fiica lui Ioan Niculae, Adina a stat departe de ochii presei, iar aparițiile ei au fost foarte rare. Blondina are o relație de cinci cu Alexandru Hurdugaci Jr., unul dintre promoterii flyboard din România, aceasta fiind pasionată de pilotaj și are un elicopter care costă aproape 11 milioane de euro. Adina Niculae deține și 51% dintr-o companie de taxi aerian, Inter Aviation, care are în dotare avioane de lux în valoare de peste 50 milioane de euro.

Ce decizie a luat Adina Niculae

Adina Niculae, în vârstă de 51 de ani  s-a implicat la echipa de fotbal, după ce tatăl său a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Aceasta a mers chiar la cantonamentul fotbalițtilor, pentru a-i asigura pe jucători că nu vor fi probleme financiare. Așadar, tânăra a decis să aibă grijă de afacerea tatălui ei, cât timp acesta va fi după gratii. În 2010, Ioan Niculae avea o avere de 1,1 miliarde de dolari, ceea ce înseamnă că era al treilea cel mai bogat român, după Ion Țiriac și Dinu Patriciu. În 2013, averea sa ajunsese la 1,2 miliarde de dolari, fiind al 1.372-lea cel mai bogat om din lume. Cu anii, finanțele sale au scăzut, dar în prezent, Niculae deține o avere între 300-400 milioane de euro.

În 1995, acesta a înființat împreună cu un chinez, compania InterAgro, care a deventi lider în agricultura românească. Înainte de 1989, Niculae a fost timp de patru ani ofițer de securitate, iar din 1996 deține Clubul Astra Giurgiu. Ioan Niculae a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la cinci ani cu executare pentru cumpărare sub influența, instigare la evaziune fiscală și instigrare la spălare de bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: