Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin. Lucruri pe care nu le știai despre „Zâna surprizelor”

Nu există român care să nu fi auzit de Andreea Marin. Aceasta a fost și rămâne una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Drumul ei spre televizune nu a fost însă unul atât de drept precum crede lumea. După ce a terminat liceul, Andreea Marin a mers la Facultatea de Informatică.

Ce studii și ce specializare are, de fapt, Andreea Marin. A studiat jurnalismul în America

Totodată, vedeta a avut prima apartie pe micile ecrane la TVR Iași, iar de aici viața ei s-a schimbat. Pe lângă informatică, Andreea Marin a mai urmat și câteva cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California.

După ce a finalizat studiile și-a dat seama că, de fapt, marea ei pasiune este jurnalismul și nicidecum informatica.

Deși a terminat informatica, pasiunea Andreei Marin rămâne jurnalismul

Andreea Marin a continuat să studieze, timp în care apărea neîncetat pe micile ecrane ale televiziunii din Iași. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR.

Imediat după, Andreea Marin a primit propunerea de a fi gazdă și prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize, ceea ce i-a adus succesul deplin și aprecierea telespectatorilor care o urmăreau în fiecare săptămână, în ziua de sâmbătă.

Ulterior, Andreea Marin a mai semnat și penturu alte colaborări. Fiind prezentatoarea uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate emisiuni TV din România la momentul acela, celebritatea Andreei Marin s-a aflat într-o continuă creștere ceea ce a făcut-o pe aceasta să devină în cele din urmă una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbiz-ului românesc. Astfel, moderatoarea TV a început să semneze mai multe contracte cu diferite branduri cunoscute, apărând astfel într-o multitudine de campanii și spoturi publicitare, ceea ce a ajutat la consolidarea carierei sale. La scurt timp a devenit director editorial la revista „Business Woman Magazine” și realizatoarea unei alte emisiuni de succes din România „Zâmbește, cineva te iubește”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: