Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă de bani a primit Rihanna după ce a cântat la petrecerea unor indieni?! Miliardarul indian nu s-a uitat deloc la bani

Ce sumă de bani a primit Rihanna după ce a cântat la petrecerea unor indieni?! Miliardarul indian nu s-a uitat deloc la bani

Rihanna a primit o sumă uriașă de bani după ce a cântat la o petrecere în India.

Rihanna, supranumită diva din Barbados, a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai solicitate artiste la nivel mondial, în special când vine vorba despre evenimente de anvergură. Recent, ea a fost vedeta serii la una dintre cele mai fastuoase petreceri din India, organizată înaintea nunții fiului magnatului indian Mukesh Ambani, Anant Ambani, cu Radhika Merchant. Acest spectacol marchează prima apariție completă live a artistei în aproape opt ani, exceptând performanța sa memorabilă de la Super Bowl din 2023.

Suma colosală pentru un spectacol exclusiv

Presa internațională a fost plină de speculații cu privire la onorariul încasat de Rihanna pentru acest concert exclusivist, cu estimări care variază între 5 și 9 milioane de dolari. Cântăreața a interpretat un set de 19 piese, inclusiv hituri precum „Diamonds” și „We Found Love”, în fața unei audiențe de peste 1.200 de invitați, printre care s-au numărat personalități marcante precum Mark Zuckerberg și Ivanka Trump, dar și vedete ale industriei Bollywood.

Concertul a avut loc în Jamnagar, India, transformându-se într-o noapte de neuitat pentru toți cei prezenți. „Sunt aici în seara asta pentru Anant și Radhika. Vă mulțumesc că m-ați invitat. Dumnezeu să vă binecuvânteze uniunea. Vă doresc toate cele bune. Felicitări”, a declarat Rihanna în timpul spectacolului, potrivit rapoartelor presei internaționale.

Familia Ambani: gazde pentru spectacole de clasă mondială

Nu este prima dată când familia Ambani recurge la serviciile unor vedete internaționale pentru a anima evenimentele lor fastuoase. În 2018, la nunta fiicei lui Mukesh Ambani, Isha, invitatul special a fost nimeni alta decât Beyoncé, care, la fel ca Rihanna, a primit o sumă impresionantă pentru prestația sa. Anul următor, Chris Martin de la Coldplay și The Chainsmokers au fost atracțiile principale la petrecerea pre-nupțială a lui Akash Ambani și Shloka Mehta din Elveția. După nuntă, Adam Levine le-a cântat proaspeților căsătoriți, adăugând încă un nume mare pe lista artiștilor care au luat parte la evenimentele familiei Ambani.

Aceste colaborări subliniază nu doar statutul familiei Ambani ca una dintre cele mai influente și bogate din India, dar și capacitatea lor de a organiza evenimente la care participă cele mai mari nume din industria muzicală internațională. În ceea ce o privește pe Rihanna, prestația sa la petrecerea din India consolidează statutul de superstar global și demonstrează că, indiferent de suma plătită, prezența ei este garantată să transforme orice eveniment într-unul memorabil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: