Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă de bani i s-a oferit Andreei Raicu pentru a poza în cea mai celebră revistă pentru bărbați. E un număr cu multe zerouri

Ce sumă de bani i s-a oferit Andreei Raicu pentru a poza în cea mai celebră revistă pentru bărbați. E un număr cu multe zerouri

Andreea Raicu este de departe una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Ea este o prezență extrem de discretă și de fiecare dată iese în evidență doar prin elenganță și rafinament. Abia acum s-a aflat ce sumă de banii-a fost oferită de cea mai cunoscută revistă pentru bărbați pentru un pictorial nud. este un număr cu multe zerouri.

Andreea Raicu a refuzat să pozeze într-o revistă pentru adulți. Ce sumă i s-a oferit

Andreea Raicu a vorbit abia acum despre un lucru mai puțin știut. În urmă cu ceva timp, frumoasa vedetă a primit o propunere de colaborare de la cea mai citită revistă pentru bărbați din întreaga lume. Andreea Raicu a refuzat propunerea cu toate că onorariul era unul baban. Cei de la revistă i-ar fi oferit româncei nici mai mult, nici mai puțin de 100,000 de euro.

Prima data, când am venit din India, când am realizat ca oamenii spun lucruri despre ei, nu despre mine. 100.000 de euro este suma care mi s-a oferit ca să apar în Playboy și m-am gândit ca dacă pozez nu m-aș fi simțit confortabil apoi.„, a afirmat Andreea Raicu.

Andreea Raicu va fi mamă?

Andreea Raicu a declarat că își dorește enorm să devină mamă. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că își dorește ca atunci când va rămâne însărcinată să nu afle nimeni despre acest lucru până ceva va naște. Pentru necunoscători, Andreea Raicu a adoptat o fetiță dintr-un centru de plasament, care a făcut-o bunică de curând. Cele două încă păsatrează relația.

Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz.„, a declarat Andreea Raicu.

Andreea Raicu a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătorește

Prezentatoarea este o femeie foarte fericită și împlinită pe plan profesional, dar fanii ei mereu se întreabă dacă și când se va căsătorii. Andreea Raicu a lămurit pe toată lumea printr-o declarație în care spune că pentru ea căsătoria nu reprezintă un scop în viață, ci preferă o relație sănătoasă și echilibrată.

Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie.

Eu nu spun că e un lucru greșit să-ți dorești asta; îmi doresc să-mi fac o familie, dar nu este scopul de a mă mărita cu orice preț, de a fi într-o relație doar pentru că așa îți cere societatea.„, a spus Andreea Raicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: