Redactia.ro
Home » Monden » Ce sumă lunară primește Viorel Lis. Fostul primar a spus adevărul!

Ce sumă lunară primește Viorel Lis. Fostul primar a spus adevărul!

Ce sumă lunară primește Viorel Lis

Ce sumă lunară primește Viorel Lis. Fostul primar general al Capitalei a recunoscut ce pensie primește lunar. Viorel Lis vorbit pentru prima oară despre acest lucru, vrând cu orice preț să pună capăt zvonurile legate de banii pe care îi încasează în fiecare lună.

Ce sumă lunară primește Viorel Lis. Fostul primar a spus adevărul!

Ce sumă lunară primește Viorel Lis. Viorel Lis a fost primarul Capitalei între anii 1997-2000, iar acum a ajuns la o vârstă înaintată și a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. De asemenea, din cauza problemelor de sănătate, Lis a avut numeroase probleme de sănătate, dar cea care i-a fost întotdeauna alături a fost soția sa, Oana Lis. Având în vedere că Viorel Lis a avut o carieră în politică, mulți se așteptau ca acesta să aibă o avere impresionantă și se întrebau ce sumă lunară primește fostul edil al Capitalei. Ei bine, puțini sunt cei care se așteptau ca Lis să primească o asemenea pensie. „Eu traiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe luna, impreuna cu sotia mea. Daca spun cuiva ce pensie am, eu cred ca ar rade de mine. Intr-adevar am avut un apartament, dar i l-am dat Oanei. Nu am decat o mostenire de la tara, asta-i toata averea mea”, a declarat, într-o emisiune de televiziune, Viorel Lis. Dar cu toate astea, fostul politician nu se plânge de această sumă lunară. Din această pensie trăiește și soția sa, Oana. Ulterior, acesta i-a trecut apartamentul său pe numele parteneri de viață.

În această situație se află și fostul premier al României, Petre Roman. Tatăl Oanei Roman primește lunar de la stat o pensie de 3.200 de lei, ceea ce înseamnă o pensie anuală de 38.500 de lei. Deși au trecut prin foarte multe greutăți, Oana și Viorel Lis au reușit să depășească orice obstacol și să se bucure împreună de toate momentele frumoase.

Povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis

Povestea de dragoste dintre Oana și Viorel Lis a început în 1998, pe vremea când ea avea 54 de ani, iar ea 18 ani. La acea vreme, puțină lume credea că relația lor va dura puțin, dar acum au 22 de ani de căsătorie și 10 de căsătorie. În vremea când s-au cunoscut, Oana lucra pentru Viorel, iar de-a lungul timpului aceștia au avut multe apariții controversate și multă lume i-au comentat, dar și-au păstrat simțul umorului. Oana Lis a absolvit Facultatea de Limbi Străine și a Colegiului de Birotică, iar acum s-a înscris la Facultatea de Pshilogie, unde urmează să-și ia licența. Mai mult, această experiență a transformat-o complet pe Oana, fiind decisă să se pocăiască.

Totodată, soția lui Viorel Lis a scăpat de atacurile de panică și de anxietate. “Vreau să devin cea mai iubitoare persoană de pe Pământ.” În ultima perioadă, Oana s-a dedicat vieții de familie, având grijă și de sănătatea soțului ei.„M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de sufletul meu. Ce să zic, depinde de zile. La noi fiecare zi este total altfel. M-a ajutat foarte mult psihologia ca să trec peste lucrurile astea. Viorel nu se simte bine. De exemplu acum două trei zile m-a speriat foarte tare. Mi-a zis că şi-a pierdut cunoştinţa, s-a lovit cu capul de perete. Sunt tot felul de lucruri. Eu nu sunt genul care îmi place să mă plâng. Mi s-a întâmplat pe stradă să mă buşească plânsul dintr-odată. M-am gândit şi la sinucidere de câteva ori. (…). Nici pentru mine nu m-am rugat a Dumnezeu atât de mult. Eu cred. Dacă nu crezi nu se întâmplă”, a mărturisit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: