Redactia.ro
Home » Sport » Ce superstiții are Simona Halep! Cum o ajută în timpul meciului

Ce superstiții are Simona Halep! Cum o ajută în timpul meciului

simona halep, primul meci în 2021, Australian Open,

Foarte mulți sportivi sunt superstițioși atât în timpul carierei cât și după. Simona Halep a dezvăluit că face înainte și după meci.

Simona Halep a povestit într-un interviu recent ce superstiții are înainte și după meci. Ultimul gest l-a făcut la Roland Garros, după partida pe care a pierdut-o în optimile de finală.

„Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv”, a spus Simona Halep, la emisiunea realizată de Andi Moisescu.

Cele mai tari superstiții ale sportivilor celebri

David Beckham avea o serie întreagă de ritualuri, care spunea el l-au ajutat în carieră. Fotbalistul a recunoascut că suferă de tulburare obsesiv-compulsivă.

„Trebuie să am totul într-o ordine strictă, în perfectă linie, sau în perechi”, spune el.

Soția fostului star de la Manchester United a povestit cum acesta arunca cutii de suc din frigider pentru a avea un număr impar, sau cum își rearanja toată camera de hotel.

„Este un ciudat”, spunea Victoria Beckham, într-un interviu în urmă cu ceva vreme.

Fostul fotbalist, Laurent Blanc credea că un sărut îl ajută atunci când juca pentru echipa națională a Franței. Blanc îl săruta mereu pe cap pe colegul său Fabien Barthez. Chiar dacă unii credeau că ritualul este mai mult decât ciudat, Franța a câștigat atunci Campionatul Mondial, după ce a învins Brazilia.
Bjorn Borg a fost unul dintre cei mai titrați jucători de tenis. A câștigat 11 titluri de Grand Slam în carieră. Suedezul își lăsa mereu barca să crească cu două săptămâni înaintea turneului de Mare Slam de la Wimbledon. În plus purta același tricou în timpul turneului.
Rafael Nadal are și el o serie de obiceiuri pe care le respectă cu sfințenie. Mereu își aliniază perfect sticlele când pleacă de pe bancă. Își aranjează mereu părul și echipamentul înainte de a servi și nu renunță niciodată la ceasul de la mână.
Baschetbalistul Jason Terry avea și el un obicei mai mult decât ciudat. În noaptea de dinaintea unui meci purta un șort al echipei adverse, mânca pui și purta jambiere. Dacă lucrurile nu mergeau bine în timpul unei partide, Terry își schimba încălțămintea.
Un alt baschetbalist celebru, LeBron James are și el o rutină înaintea fiecărul meci. James are mai multe obiceiuri, dar cel mai interesant este atunci când se acoperă cu pudră de cretă pe care o aruncă în aer. Un alt obicei pe care îl au foarte mulți este alegerea numerelor purtate pe tricouri. Sunt foarte mulți care nu acceptă niciodată să joace cu alt număr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: