Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep are emoții! Ce se întâmplă cu jucătoare de tenis

Simona Halep are emoții! Ce se întâmplă cu jucătoare de tenis

simona halep, WTA

Cazurile noi de coronavirus cresc în fiecare zi în România. În aceste condiții Simona Halep se teme de noi restricții. Dacă va fi un nou “lockdown” toate planurile i s-ar da peste cap.

Simona Halep și-a revenit după ce a fost infectată cu coronavirus. Acum vrea să-și reia pregătirea pentru sezonul care va începe în 2021. În cazul în care în România va fi un nou “lockdown” toate planurile i s-ar da peste cap și ar fi nevoită să stea din nou în casă. Din luna martie până la jumătatea lunii mai, sportivii din România nu s-au putut antrena, fiind obligați să stea în casă.

“Da, îmi e teamă puțin de o nouă carantină. Am stat 14 zile în casă și nu a fost deloc ușor. Fiind o persoană foarte activă, mi-a fost greu să nu pot alerga, să nu pot să ies la aer deloc. Mi-e puțin teamă de ce va urma, dar sper totuși să trecem peste mai ușor decât în martie și aprilie”, a declarat Simona Halep, potrivit DigiSport.

Campioana a stat în izolare două săptămâni

După ce a aflat că este bolnavă, Simona Halep a stat în izolare două săptămâni, dar a trecut cu bine peste această perioadă. Acum, campioana de la Wimbledon și Roland Garros vrea să înceapă antrenamentele pentru noul sezon.

„A doua parte a anului a fost destul de ciudată, dar foarte bună pentru mine. M-am pregătit foarte bine fizic și s-a văzut mult la meciurile pe care le-am avut după ce am ieșit din carantină. Mental nu a fost ușor pentru că au fost foarte multe restricții. A trebuit să stăm în hotel foarte mult, dar m-am adaptat destul de bine”, a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Secretul Simonei Halep

Într-un interviu recent, Simona Halep a povestit despre cum a ajutat-o pregătirea psihologică să ajungă acolo unde și-a dorit. Romțnca a încheiat anul 2020 pe locul 2 mondial, după ce a câștigat trei titluri.

„La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva. Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea”, a spus Simona Halep, la emisiunea realizată de Andi Moisescu.

Simona Halep este de 335 de săptămâni în Top 10, WTA. Această performanță o plasează pe locul 8 all-time în clasamentul celor mai longevive jucătoare. Prima dată a ajuns printre primele 10 jucătoare din lume, pe 27 ianuarie 2014. De atunci nu a mai ieșit din această ierarhie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: