Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, pedepsită de FRT! Cum s-a ajuns la așa ceva

Simona Halep, pedepsită de FRT! Cum s-a ajuns la așa ceva

Simona Halep, FR Tenis, serena williams, Fed Cup

Simona Halep a vorbit pentru prima dată despre pedeapsa pe care a primit-o de la Federația Română de Tenis. S-a întâmplat pentru că nu a jucat la Fed Cup.

Simona Halep a hotărât să vorbească, chiar dacă neplăcerile de care a avut parte s-au petrecut cu ceva vreme în urmă. Deși a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este astăzi și nu a primit vreun mare sprijin de la federație, mereu a răspuns convocătilor la echipa de Fed Cup. Atunci când nu a putut juca din cauza unei accidentări a fost sancționată. I s-a transmis că nu are voie să se mai antreneze la Centrul Naţional de Tenis. Acest lucru a supărat-o tare pe campioana de la Wimbledon și Roland Garros.

“Am avut şi momente mai puţin bune şi o să menţionez pentru prima dată în viaţa mea. În 2011, când am jucat turul trei pentru prima dată la un Grand Slam, în Australia, trebuia să vin în februarie acasă şi să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen şi am anunţat că nu o să pot participa. Atunci mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Naţional de Tenis”, a declarat Simona Halep, la emisiune realizată de Andi Moisescu, pe canalul său de Youtube.

În acest moment, Simona Halep ocupă locul 2 în clasametul WTA, după ce în acest an a câștigat trei titluri.

Halep a jucat accidentată

Chiar dacă niciodată nu a primit mare sprijin din partea Federației Române de Tenis, constănțeanca nu a refuzat niciodată să joace pentru România. Mereu a răspuns convocărilor, chiar dacă era accidentată. La momentul respectiv, toate aceste neplăceri au afectat-o.

”Au fost momente foarte grele, pe care eu le-am ţinut oarecum în mine, dar a venit momentul să le şi spun. Pentru că acum zâmbesc, nu mă mai afectează. De la federaţie nu am luat niciun ban că am jucat în Fed Cup. Educaţia mea şi spiritul meu de sportiv a fost ca eu să joc pentru România fără nimic. Şi am jucat din tot sufletul de fiecare dată. Am jucat şi cu glezna ruptă şi cu spatele blocat”, a mai spus Simona Halep.

Halep, despre meciul cu Serena Williams

În anul 2019, românca se impunea în fața mult mai titratei Serena Williams și câștiga turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Halep recunoaște acum, că nu s-a gândit niciodată că va reuși această performanță. Mai ales că a început să joace pe iarbă destul de târziu. În cadul unei emisiuni, cea mai bună jucătoare de tenis din România a povestit un moment amuzant petrecut înaintea meciului cu americanca.

”A fost un moment amuzant înaintea finalei. De fiecare dată, orice jucătoare o așteaptă pe Serena să vină, să meargă împreună pe teren. Ei bine, eu am așteptat acolo vreo câteva minute. Dar când am văzut că se deschid ușile de la vestiar, am și plecat înainte. N-am mai așteptat-o. La Wimbledon, asta e regula, jucătoarele intră și ies împreună de pe teren. Dar, eu am luat-o puțin înainte și am zis azi e ziua mea”, a povestit, Simona Halep, în emisiunea realizată de Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: