Redactia.ro
Home » Sport » Chinul prin care a trecut Simona Halep! Ce a fost nevoită să facă

Chinul prin care a trecut Simona Halep! Ce a fost nevoită să facă

simona halep, probleme de sanatate, bani câștigați

Simona Halep a trecut prin momente dificile în urmă cu 10 ani. Nu-i place să vorbească despre acea perioadă în care a suferit destul de mult.

În urmă cu 10 ani, cea mai bună jucătoate de tenis din România a descoperit că are probleme la tendonului lui Ahile. După ce a făcut mai multe teste, medicii au anunțat-o că are nevoie de orteze. Deși sunt dureroase și este foarte neplăcut să le porți, nimic nu a putut să o oprească pe Simona Halep din drumul său spre marea performanță. Este nevoită să le poarte mereu când joacă pentru a nu avea dureri. După un timp a renunțat să le mai poarte doar atunci când merge pe stradă.

„Piciorul meu nu arată foarte bine, dar încerc să îl tratez cât se poate de mult. Muşchii din talpă sunt extrem de solicitaţi. Sunt foarte dureroase aceste probleme, am avut şi o ruptură de 40%, pur şi simplu n-am mai putut să merg. Deasupra piciorului am un os ieşit puţin şi mereu am probleme când mă încalţ. Este o problemă pe care o aud la mai mulţi jucători. Am jucat şi fără ele pentru că le-am uitat şi am avut dureri şi am făcut febră musculară”, a declarat Simona Halep, pentru Asociația de Podiatrie.

Un an aproape perfect pentru Simona Halep

Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru campioana noastră. A reușit să câștige trei turnee. Dubai, Praga și Roma. La turneul de Grand Slam a fost principala favorită, dar a pierdut în optimule de finală, după ce a fost învinsă de Iga Swiatek. De altfel, poloneza de doar 19 ani a și câștigat ediția din acest an a turneului din capitala Franței. După eliminarea de la competiția pariziană, românca a anunțat că acest an competițional s-a încheiat pentru ea. Simona încheie 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA și cel mai probabil dacă situația o va permite, la începutul anului următor va merge Australian Open. Constănțeanca a adunat în acest sezon aproape 2 milioane de euro din premii. A jucat 26 de meciuri, din care a pierdut doar trei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: