Redactia.ro
Home » Monden » Ce surpriză i-a făcut Toni Iuruc Simonei Halep de ziua ei! Sportiva a împlinit 30 de ani

Ce surpriză i-a făcut Toni Iuruc Simonei Halep de ziua ei! Sportiva a împlinit 30 de ani

GALERIE FOTO (4) Ce surpriză i-a făcut Toni Iuruc Simonei Halep de ziua ei! Sportiva a împlinit 30 de ani

Simona Halep a împlinit 30 de ani, astăzi 27 septembrie. Proaspătul ei soț, Toni Iuruc i-a făcut o surpriză uluitore la miezul nopții. 

Ce surpriză i-a făcut Toni Iuruc Simonei Halep de ziua ei! Sportiva a împlinit 30 de ani

Simona Halep a împlinit 30 de ani astăzi, 27 septembrie. La miezul nopții a avut parte de surprize de la toți cei dragi, inclusiv de la proaspătul ei soț. Acesta a fost primul care i-a urat „La mulți ani” Simonei Halep. La miezul nopții a și surprins-o într-un mod cât se poate de plăcut, i-a umplut camera cu mai multe buchete de trandafiri, de diferite culori. Simona Halep le-a pozat pe toate, iar mai apoi a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste un milion de fani din toată lumea.

De asemenea, Toni Iuruc nu a fost singurul care a surprins-o pe frumoasa tenismenă. Și Luminița și Nicolae Halep, cumnata și fratele ei, i-au dăruit flori. Cei doi frați s-au și pozat, se pare că au sărbătorit seara împreună. Sportiva apare într-o rochie albă, iar fratele poartă un costum elegant.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep s-a căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Petrecerea, la care au fost invitate 300 de persoane, a fost organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Sportiva a luat numele soțului său, astfel că acum în buletin va fi Simona Halep-Iuruc. Simona, care ocupă acum locul 11 WTA, spune că vrea să mai joace tenis de performanță încă 2-3 ani și că şi-ar dori să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare ale lumii.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Halep, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis, potrivit Agerpres.

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Sâmbătă dimineață, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație exotică, fiind prima vacanță petrecută în calitate de soț și soție. Simona și Toni își petrec luna de miere pe coasta Mării Egee, la Bodrum. Sportiva a postat și primele imagini cu răsăritul de soare.

Campioana s-a pozat la plajă, într-un cadru de vis, postând și o imagine cu soțul ei. Îmbrăcat lejer și cu ochelari de vedere, soțul Simonei este concentrat pe telefon. Deși el nu are cont de socializare, Simona a distribuit imaginea pentru fanii ei. De asemenea, campioana noastră face sport, deși se află în vacanță. Una dintre imaginile din vacanță o arată pe Simona în sala de antrenamente.

Tenismena a declarat în urmă cu câteva zile că va pleca într-o scurtă vacanță alături de soțul ei. „O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a explicat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: