Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Primele imagini postate de sportivă

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Primele imagini postate de sportivă

GALERIE FOTO (5) Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere.

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. După ce s-au căsătorit, cei doi au plecat în luna de miere. Simona și Toni Iuruc se bucură de prima vacanță în calitate de soț și soție. Ce destinație au ales?

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Primele imagini postate de sportivă

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Sâmbătă dimineață, Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație exotică, fiind prima vacanță petrecută în calitate de soț și soție. Simona și Toni își petrec luna de miere pe coasta Mării Egee, la Bodrum. Sportiva a postat și primele imagini cu răsăritul de soare. Campioana s-a pozat la plajă, într-un cadru de vis, postând și o imagine cu soțul ei. Îmbrăcat lejer și cu ochelari de vedere, soțul Simonei este concentrat pe telefon. Deși el nu are cont de socializare, Simona a distribuit imaginea pentru fanii ei. De asemenea, campioana noastră face sport, deși se află în vacanță. Una dintre imaginile din vacanță o arată pe Simona în sala de antrenamente.

Tenismena a declarat în urmă cu câteva zile că va pleca într-o scurtă vacanță alături de soțul ei. „O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a explicat ea.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Pe 15 septembrie, Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Sportiva a trăit cea mai frumoasă zi din viața ei, după cum chiar ea a recunoscut printr-o postare pe rețelele de socializare. Cununia religioasă și nunta vor avea loc la anul.

Vineri, sportiva a declarat că se află într-un moment prelungit de euforie după căsătoria cu Iuruc. „Sunt într-un moment de euforie prelungit pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Eu spun că m-am adaptat la noul statut (n.r. – de soţie) nu sunt schimbări, doar emoţionale. Am fost emoţionată la cununie atunci când am mers spre domnul primar. Dar după ce s-a încheiat ceremonia m-am relaxat şi m-am bucurat să îi am lângă mine pe toţi cei apropiaţi. A fost o seară de neuitat, m-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă. Acum o să mă recuperez câteva zile, dar a fost o noapte de neuitat şi îi mulţumesc lui Toni pentru că s-a ocupat de tot şi a făcut să fie totul la superlativ.Cel mai frumos cadou au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute… Pentru că am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea“, a afirmat Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: