Redactia.ro
Home » Monden » Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

GALERIE FOTO (4) Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

Simona Halep și Toni Iuruc și-au oficializat relația săptămâna trecută, iar evenimentul a fost unul dintre cele mai mari de anul acesta. Jucătoarea de tenis a vrut ca totul să fie simplu și clasic, însă fanii au observat un detaliu foarte împortant. Cât a costat brățara pe care sportiva a purtat-o la cununia cu iubitul ei. 

Singurul accesoriu purtat de Simona Halep la nuntă. Cât costă brățara de la mâna jucătoarei de tenis

Simona Halep s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, bărbatul care i-a cucerit inima de doi ani. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli, al cărui acționar este, printre alții, și nașul cuplului, Dani Caramihai.

Jucătoarea de tenis și-a dorit o nuntă simplă și clasică, iar acest lucru s-a văzut și în ținutele pe care le-a purtat în decursul zilei. În prima parte a zilei, Simona a optat pentru o rochie bej fluidă, lungă și cu detalii din dantelă în zona bustului, creație Dior. Piesa vestimentară face parte din colecția Maisons Cruise 2021, prezentată în Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului 2020. În a doua partea a zilei, Simona a optat pentru o rochie Oscar de la Renta albă, lungă, fără bretele, cu un decolteu în formă de inimă și cu o fundă neagră aplicată pe el. Piesa costă 6,359 de euro. Sportiva și-a accesorizat ținuta tot cu o pereche de cercei șurub și cu o altă brățară, de această dată cu diamante. Părinții sportivei au fost primii ajunși la locația evenimentului. Aceasta a avut un machiaj natural și luminos, iar părul și l-a purtat într-o coadă la baza gâtului.

Cât despre accesorii, Simona și-a accesorizat ținuța cu o pereche de cercei șurub cu diamant și o brățară Cartier tip cui din aur. În varianta de 2,5 mm, brățara costă 3,300 de euro, iar în cea de 3,5 mm, 7,350 de euro. În trecut, Simona a făcut câteva declarații despre bijuterii.

”Îmi plac foarte mult bijuteriile, dar de fiecare dată când îmi cumpăr, mă rezum la modele clasice și discrete, nimic flashy (n.red. – țipător). Îmi place să asociez ceasul cu bijuterii în aceeași nuanță. Nu port niciodată aur galben, îl prefer pe cel roz și am și un ceas Hublot exact așa”, a declarat Simona Halep în urmă cu mai mult timp.

Simona Halep radiază de fericire după marele eveniment

Simona Halep și Toni Iuruc au avut aproximativ 300 de invitați, printre care s-a numărat și jurnalistul Andi Moisescu, precum și fostul jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soția lui, Ioana, care s-a aniversat în aceeași zi. Invitații nu au putut intra fără dovada vaccinării anti-COVID-19 sau fără a se testa în cortul amenajat în fața clubului cu acest scop. La eveniment au cântat Dan Bittman, Loredana Groza și formația Pindu. Locația evenimentului a fost decorată cu trandafiri și crini albi.

„Am emoții ca fiecare mamă când vine această zi pentru copilul ei. Ce să vă zic, m-am rugat să fie o zi cu soare și liniștită”, a declarat mama Simonei, Tania Halep.

După eveniment, Loredana a declarat pentru Antena 3: „A fost o noapte magică. A fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și, bineînțeles, faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece. Simona a dansat și pe stilul tradițional, a dansat și pe rock, a dansat și pe sârbă și pe horă. A fost sufletul petrecerii, efectiv. Toată lumea, de la mic la mare, era pe ringul de dans”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: