Redactia.ro
Home » Știri » Ce tarif are Maria Cârneci la evenimente. E mai mic decât crezi

Ce tarif are Maria Cârneci la evenimente. E mai mic decât crezi

Ce tarif are Maria Cârneci la evenimente. E mai mic decât crezi

Maria Cârneci ar avea un tarif mai mic decât se așteaptă cei mai mulți români. Iată câți bani primește la evenimente, sigur, în funcție de mai multe variabile.

Ce tarif are Maria Cârneci la evenimente. E mai mic decât crezi

Maria Cârneci, în vârstă de 69 de ani acum, nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate cânterețe de muzică populară din România. Totuși, ea nu primește atât de mulți bani pe cât și-ar imagina unii. Spre exemplu, conform unor informații, prețul cerut de Maria Cârneci ar fi undeva între 1.200 și 2.000 de euro, în funcție de durata și de natura evenimentului, așadar, negociabil, așa că suma diferă de la un caz la altul.

În numeroase interviuri, solista de muzică populară a spus că nu banii și luxul o fac cu adevărat fericită, așa că s-ar putea explica și suma relativ decentă pe care o cere la evenimentele la care merge să cânte.

Maria Cârneci: „Să ştiţi că nu am avut o copilărie luxoasă. Am trăit modest, dar foarte curat. Nu am copilărit cu păpuşi Barbie, maşinuţe sau biciclete, dar jucăriile pe care le aveam ni le confecţionam singuri, din cârpe. Pentru mine valorează infinit mai mult decât cele de astăzi. Dar, aşa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă”, a declarat aceasta pentru taifasuri.ro.

Cum a început cariera în muzică a Mariei Cârneci

Maria Cârneci iubește muzica încă de când era foarte mică. Puțini știu că ea a fost profesoară de muzică în satul natal, Perșinari, iar ulterior, debutul pe scenă a avut loc după ce în anul 1979 s-a clasat pe locul I la concursul „Floarea din Grădină”, competiție difuzată pe postul național de televiziune.

De atunci, ea și-a clădit cariera de succes, cu o mulțime de melodii prin intermediul cărora reușește să încânte publicul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: