Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce ţeapă! A cumpărat din piaţă un brad natural de Crăciun. Dar, când a ajuns acasă şi l-a desfăcut, a rămas „mască”. Ce era, de fapt?

Ce ţeapă! A cumpărat din piaţă un brad natural de Crăciun. Dar, când a ajuns acasă şi l-a desfăcut, a rămas „mască”. Ce era, de fapt?

O femeie din Marea Britanie a vrut să simtă puţin mai bine magia Sărbătorilor de iarnă. S-a săturat să împodobească bradul artifical în fiecare an, aşa că, în acest sezon, şi-a dorit un pom natural.

Numai că şi-a luat o mare ţeapă.

A cumpărat un palmier

Odată ajunsă cu „bradul” acasă, femeia a fost nerăbdătoare să-l despacheteze şi să-l împodobească. Dar a trăit o mare surpriză, o imensă dezamăgire.

Femeia a glumit cu internauții, spunându-le că singura ei greșeală a fost că nu a măsurat cum trebuie spațiul în care urma să fie amplasat ”bradul”, pentru că era prea mare.

Atenția oamenilor, în schimb, era concentrate mai degrabă pe tipul de copac pe care l-a cumpărat: „Dragă, te-au păcălit! Ți-au vândut un palmier, acesta nu este un pin Norfolk, îi cumpăr în fiecare an”.

Ce copac era, de fapt?

Specialiştii i-au transmis că ea n-a cumpărat un brad de Crăciun, ci un pin „hawaian”. Britnee a dezvăluit că de fapt a achiziţionat un pin, dar era un pin „hawaian”.

„Nu pot să mă abțin să nu-l compar cu un palmier, dar este frumos!”, a remarcat o persoană.

Bradul de Crăciun de la Craiova, locul 2 în lume

Craiova are, potrivit cititorilor Best European Destinations, cel mai frumos brad de Crăciun din Europa. Decorațiunile din capitala Olteniei au fost votate de aproape 200.000 de internauți de pe tot continentul.

Numit și ”Bradul cu ferestre” pomul de Crăciun care tronează în fața sediului Primăriei din Piața Mihai Viteazu nu este un brad adevărat ci o reinterpretare a acestuia. Are ferestre și este o combinație între idea unui castel al Crăiesei Zăpezii și un vașnic arbore din munți.

Bradul din Craiova are o înălțime de 20 de metri, iar presa locală a scris că este o variantă ”copiată” din Lituania și că seamănă cu cel montat în piața centrală din Vilnius în 2015.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: