Redactia.ro
Home » Știri » Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna septembrie

Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna septembrie

GALERIE FOTO (6) Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS

Digi | RCS-RDS vine întotdeauna cu oferte benefice pentru clienții săi. Pe lângă prețurile mici la abonamente, rețeaua vine cu prețuri mici și la telefoane.

Iată care sunt cele mai ieftine telefoane pe care le puteți cumpăra de la Digi România.

Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna septembrie

Dacă îți dorești un telefon performant, dar vrei să-l cumperi la un preț ieftin, compania Digi îți vine în ajutor. Tot ce trebuie să faci este să accezi pagina lor, pe secțiunea Telefonie și să ordonezi lista cresctător.

Astfel, cele mai ieftine telefoane de la Digi sunt un Nokia 4.2 cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare, cu două camere foto principale, 13 megapixeli și 2 MP. Bateria este de 3.000 mAH, la doar 54 de lei pe lună.

Nokia Digi

De asemenea, un telefon ieftin este și Samsung Galaxy A10, care are 2 GN memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră de 13 megapixeli, cu bateria de 3.400. Prețul acestui telefon este de 54 de lei pe lună.

Samsung Galaxy A10

Telefon la un preț mic din gama Samsung Galaxy

În același timp, poți alege modelul de telefon Xiaomi Redmi 8 cu ecran de 6.22 inci, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare. Telefonul are o cameră dublă de 12 megapixeli și 2 MP, cu o baterie de 5.000 mAH. Suma este de 54 de lei pe lună.

Xiaomi redmi 8

Un telefon ceva mai performant, este Samsung Galaxy A21S. Acest model are 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, și camere de 48 MP, 8 MP și 2 MP pentru macro. De asemenea, bateria este de 5.000 mAH, iar rata lunară este de 64 de lei.

Samsung Galaxy A21

Mai mult, dacă îți dorești un telefon ieftin, nu rata oferta Digi | RCS-RDS, cu cele trei modele pe care le deține, și anume C2, R2 și K2, acestea fiind cu Optim Nelimitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: