Redactia.ro
Home » Monden » Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său. Liviu Vârciu este cel mai mândru bărbat!

Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său. Liviu Vârciu este cel mai mândru bărbat!

GALERIE FOTO (4) Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său

Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său. Liviu Vârciu își va creștina astăzi fiul. Anda Călin este femeia care l-a făcut pe artist tătic de două ori. Cei doi au împreună o fiică, Anastasia, și pe Liviu Matei. Prezentatorul mai are o fiică de 19 ani, care se va muta peste câteva zile în București. Ce rochie a ales Anda pentru ziua cea mare?

Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său. Liviu Vârciu este cel mai mândru bărbat!

Ce ținută a ales Anda Călin pentru botezul fiului său.Fiul lui Liviu Vârciu a venit pe lume anul trecut, fiind creștinat pe 3 octombrie, dar nu a fost organizată o petrecere. Ei bine, Anda și Liviu au vrut să recupereze momentul, iar astăzi i-au organizat o petrecere de pomină fiului lor. În ultima perioadă, artistul a avut parte de multe momente frumoase. Acesta abia și-a lansat filmul și se pregătește să își sărbătorească fiul, Liviu Matei. Anda și Liviu au invitat peste 200 de persoane la botez, motiv pentru care această seară va fi una de pomină. Deși nu au vrut să dezvăluie prea multe lucruri înainte de marele eveniment, Anda Călin a postat pe rețelele de socializare o imagine cu rochia pe care o va purta la marele eveniment. Aceasta este albă, din dantelă, cu care va atrage atenția în această seară.

Anda Calin, tinuta

A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă.”, spunea Liviu Vârciu în trecut. La marele eveniment vor participa persoane importante din showbiz-ul românesc, precum Nea Marin, Dan Negru, Pepe și Alina Pușcaș. Anda și iubitul ei au ales meniuri delicioase pentru toate gusturile. „Da, voi cânta și eu.”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, un tătic împlinit!

Artistul și-a dorit mereu să aibă și un băiețel, iar Anda i-a îndeplinit această dorință. Acesta a recunoscut că sarcina nu a fost una programată, dar bucuria a fost una intensă când a aflat că va deveni, din nou, tătic. „Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători. Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.”, a mai zis el.

Vedeta de televiziune a reușit să își termine de amenajat casa abia înainte cu o zi de petrecerea de botez a fiului său. Liviu a participat la punerea gresiei, a pregătit adezivul, a tăiat gresia și i-a ajutat pe muncitori cu tot ce aveau nevoie. Deși Matei are un an si două luni, Liviu și Anda nu i-au arătat chipul fiului lor. Anda ar fost cea care l-a rugat pe iubitul ei să îl țină departe de ochii curioșilor. Motivul pentru care nu l-au afișat până acum sunt superstițiile, iar iubita artistului crede că micuțul ar putea fi încărcat cu energii negative.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: