Redactia.ro
Home » Știri » Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la vizita din Coreea de Sud?! Prima Doamnă a fost în centrul atenției

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la vizita din Coreea de Sud?! Prima Doamnă a fost în centrul atenției

Ce ținută a avut Carmen Iohannis în Coreea.

Carmen Iohannis, soția președintelui României, Klaus Iohannis, a captat atenția publicului în timpul vizitei lor oficiale în Coreea de Sud, prin alegerea sa vestimentară elegantă și sofisticată. Însoțindu-l pe președinte într-o vizită diplomatică în Orientul Îndepărtat, Carmen Iohannis a arătat o eleganță sobră, dar fermă, care a impresionat pe toată lumea.

Carmen și Klaus Iohannis, în vizită în Coreea de Sud

Cuplul prezidențial s-a îmbarcat la Sibiu, orașul natal al doamnei Iohannis, cu destinația Coreea de Sud, folosind un avion privat Gulfstream G550, obișnuit pentru călătoriile lor oficiale anterioare, cum ar fi cele în Emiratele Arabe Unite și în turneul african din țări precum Kenya și Tanzania.

După un zbor de aproximativ 10 ore, Carmen și Klaus Iohannis au ajuns la Seul, unde au fost primiți de autoritățile sud-coreene. Prima oprire a fost la zona demilitarizată, subliniind importanța contextului geopolitic și apoi la Cimitirul Național din Seul.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a optat pentru un outfit sobru, dar elegant, complet negru, compus dintr-un sacou cu mâneci trei sferturi și o fustă conică de lungime potrivită, create în atelierul Ellis by Eli Lăslean. Alegerea ei a demonstrat o atenție meticuloasă la detalii și respect față de standardele de etichetă. De asemenea, schimbarea nuanței părului într-un castaniu frumos a adăugat o notă de proaspătă și rafinament aspectului său, sugerând o abordare întineritoare.

În totalitate, apariția lui Carmen Iohannis în vizita din Coreea de Sud a reflectat un echilibru între tradiție și modernitate, evidențiind nu doar o prezență elegantă, ci și o subtilă afirmare a stilului personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: