Redactia.ro
Home » Știri » Ce ținută a purtat Prima Doamnă a țării în turneul din Africa? Detaliul nepotrivit care a atras privirile FOTO

Ce ținută a purtat Prima Doamnă a țării în turneul din Africa? Detaliul nepotrivit care a atras privirile FOTO

GALERIE FOTO (7) Ce ținută a purtat Prima Doamnă a țării în turneul din Africa? Detaliul nepotrivit care a atras privirile

Iată ce ținută a purtat Prima Doamnă a țării în turneul din Africa și care a fost detaliul nepotrivit care a atras privirile!

Ce ținută a purtat Prima Doamnă a țării în turneul din Africa

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a atras atenția publicului și a presei cu alegerea sa vestimentară în timpul turneului din Africa, în special în prima zi a călătoriei în Kenya. Această apariție a stârnit curiozitatea multora și a generat discuții despre protocolul și ceremonialul diplomatic.

Într-un turneu diplomatic de asemenea amploare, aspectul și vestimentația oficială sunt aspecte importante. Prima Doamnă a României a optat pentru un costum lila, format din două piese, sacou și pantaloni, în prima zi a turneului.

Detaliul nepotrivit care a atras privirile

Cu toate că opțiunea lila poate fi considerată una elegantă și rafinată, detaliul care a atras privirile și a stârnit discuții a fost încălțămintea aleasă de Carmen Iohannis: o pereche de sandale.

Potrivit protocoalelor și ceremonialului diplomatic, încălțămintea pentru astfel de evenimente trebuie să fie discretă și în concordanță cu restul ținutei. Sandalele purtate de Prima Doamnă nu numai că au fost considerate nepotrivite, dar au încălcat și aceste reguli. Degetele picioarelor nu trebuie să fie la vedere în astfel de contexte oficiale.

Sandalele, de la brand-ul Valentino Garavani, au atras atenția nu numai pentru stilul lor neobișnuit pentru o astfel de ocazie, dar și pentru prețul lor. Acestea au costat 1145 de euro, o sumă semnificativă pentru o pereche de încălțăminte.

 

Sursa foto: Valentino Garavani

Turneul din Africa al Președintelui Klaus Iohannis are ca scop relansarea dialogului politic la nivel înalt cu statele din regiune și revitalizarea relațiilor economice și sectoriale.

Sursa foto: Platforma X – Kenyans.co.ke

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: