Redactia.ro
Home » Monden » Ce tip de cancer are Rudel Obreja. Cum se simte: „S-ar fi plâns mult timp de dureri… în închisoare”

Ce tip de cancer are Rudel Obreja. Cum se simte: „S-ar fi plâns mult timp de dureri… în închisoare”

Fostul președinte al Federației Naționale de Box, Rudel Obreja a ajuns piele şi os din cauza bolii. Iată ce tip de cancer are Rudel Obreja și cum se simte acesta!

Ce tip de cancer are Rudel Obreja: „S-ar fi plâns mult timp de dureri… în închisoare”

Fostul președinte al Federației Naționale de Box, Rudel Obreja este condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Conform RTV, acesta ar fi acuzat încă din luna aprilie dureri abdominale și a fost dus la mai multe spitale, pentru investigații suplimentare.

„S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic după carantina din Rahova. După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat, a fost trimis la Spital Penitenciar Rahova unde este tratat de scolioză.

După multe insistente, este trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i se spune că nu au secţie de gastro. L-au trimis, i-au făcut o ecografie abdominală şi şoc, are abdomen normal conformat. Îl retrimite în penitenciar Jilava. Din nou acuză dureri, a fost din nou dus, abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde in urma unei ecografii abdominale în UPU se hotărăşte internarea pentru că acolo apare ceva. După CT la patru zile distanta se confirmă acest diagnostic îngrozitor: cancer.”, a declarat Antonia, soția lui Rudel Obreja, relatează Spynews.ro

Rudel Obreja cere permisiunea să părăsească România pentru a se trata de cancer

Avocatul lui Rudel Obreja a trimis o solicitare judecătorilor pentru a-i permite lui Rudel Obreja să rămână în libertate, pentru a pleca în Germania, în vederea tratării cancerului de care suferă și care îl macină pe zi ce trece.

„Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale. Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, potrivit Antena 3.

 

Sursa foto: Spynews.ro colaj

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: