Redactia.ro
Home » Monden » Ce urare i-a făcut Irina Fodor soțului ei! Prezentatorul emisiunii Burlacul își serbează ziua de naștere departe de familie

Ce urare i-a făcut Irina Fodor soțului ei! Prezentatorul emisiunii Burlacul își serbează ziua de naștere departe de familie

Ce urare i-a făcut Irina Fodor soțului ei! Prezentatorul emisiunii Burlacul își serbează ziua de naștere departe de familie

Irina Fodor a ținut să-i trasmistă soțului ei un mesaj emoționat de ziua acestuia! Răzvan Fodor își serbează ziua de naștere departe de soția și fiica lui, fiind în Turcia pentru filmările emisiunii ”Burlacul”. 

Ce urare i-a făcut Irina Fodor soțului ei! Prezentatorul emisiunii Burlacul își serbează ziua de naștere departe de familie

Răzvan Fodor este departe de casă și de familie de mai multe luni de zile. Prezentatorul se află în prezent în Turcia, unde filmează emisiunea ”Burlacul” de la Antena 1. Filmările i-aun ocupat foarte mult timp și se pare că acesta a prins să fie la muncă fix de ziua de naștere.

Irina Fodor, femeia cu care prezentatorul este căsătorit și are o fetiță, îi simte lipsa enorm, astfel că, de ziua lui, bruneta i-a transmis un mesaj de dragoste emoționant. Aceasta i-a spus public cât de mult îi duce dorul și cât de tare îl iubește.

Vedeta a postat pe Instagram mai multe poze cu Răzvan Fodor, alături de care a scris și un mesaj sub forma unei declarații de dragoste cum nu se poate mai profunde și emoționante. Prin această postarea, cei doi au arătat ce relație sudată au și faptul că, după mai mult de 10 ani de căsnicie, prezentatorii se iubesc la fel ca în prima zi.

”Mi-e dor de el de nu mai pot. Astazi e ziua lui și vreau doar să îi repet că e cel mai bun, cel mai frumos, cel mai sensibil, cel mai amuzant și cel mai iubit soț din lume! La mulți ani, suflet-pereche! @razvan_fodor”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

De asemenea, se pare că nu doar Răzvan este plecat de acasă, ci și soția lui. Căci imediat cu postarea a venit și răspunsul prezentatorului. ”Dumnezeul nevestelor, a fost tare darnic cu mine!! Mulțumesc Țuca și hai mai repede acasă că inebunesc”, a scris Răzvan Fodor în comentarii la fotografia postată de soția lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Irina Fodor a plecat în Asia pentru filmări

Irina Fodor se află și ea acum în Turcia, însă nu-l vizitează pe soțul ei, ci se află acolo pentru a filma noi episoade ale noului sezon ”Asia Express-Drumul Împăraților”. Culmea, în urmă cu doar câteva zile, prezentatoarea i-a mărturisit partenerului său că ar vrea să rămână definitiv în țara sultanilor.

”Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a spus Irina soțului său prin intermediul rețelei sociale Instagram.

Actorul nici că ar fi putut să răspundă mai carismatic, astfel că după ce a distribuit anunțul soției pe contul său de socializare, adăugând și texul ”Stai că vine răspunsul imediat…”, prezentatorul emisiunii Burlacul și-a filmat fiica, pe Diana, în timp ce spune ”Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta e vai de capul lui…”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: