Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are Denise Rifai. În ce an s-a născut, de fapt, prezentatoarea TV

Ce vârstă are Denise Rifai. În ce an s-a născut, de fapt, prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (5) Ce vârstă are Denise Rifai

Ce vârstă are Denise Rifai. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, iar în ultimii ani a fost activă în studiourile celor mai importante posturi de televiziune. Cu toate astea, nu multă lume știe câți ani are Denise Rifai.

Ce vârstă are Denise Rifai. În ce an s-a născut, de fapt, prezentatoarea TV

Denise Rifai este considerată una dintre cele mai apreciate moderatoarea tv din România. În momentul de față, Denise prezintă emisiunea care adresează 40 de întrebări incomode celor mai importante celebrități din țară, dar și oamenilor politici. De multe ori fanii acesteia s-au întrebat care este vârsta lui Denise Rifai. Ei bine, acum s-a aflat, iar răspunsul este surprinzător. Denise Rifai are 36 de ani și s-a născut pe 26 septembrie, 1985. Jurnalista a lucrat timp de aproape nouă ani la Realitatea TV, apoi la Realitatea Plus. Din anul 2020, Denise RIfai s-a mutat la Kanal D.

Vedeta a absolvit Academia de Studii Economice din București și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză-Arabă. În ciuda studiilor terminate, Denise a ales să lucreze înteleviziune și a reușit să aibă succes. Jurnalista și-a început cariera ca prezentator la un post de radio, apoi a urmat televiziunea. A lucrat ca reporter economic la Realitatea TV, apoi ca moderator de știri. După 10 ani de emisiuni politice. Denise Rifai a decis să facă o schimbare în carieră și a acceptat propunerea Kanal D de a prezenta un nou format.

Emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” aduce în fața telespectatorilor personaje marcate din diferite domenii de activitate. Invitații au timp 2 minute să răspundă la cele mai incomode întrebări, oferind posibilitatea publicului să afle lucruri nespuse până acum.

Tatăl lui Denise Rifai nu a fost de acord cu cariera sa

Deși este cunoscută de multă lume, Denise Rifai a preferat mereu să fie discretă cu viața sa personală. Tatăl său este iordanian, iar mama este româncă, iar vedeta provine dintr-o familie înstărită, părintele ei fiind arhitect. Denise a povestit că tatăl său nu a fost de acord ca ea să lucreze în presă, dar până la urmă și-a urmat pasiunea și a devenit una dintre cele mai iubite moderatoare tv.

Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.

Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva. Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, a marturisit Denise

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: