Redactia.ro
Home » Monden » Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea tv înainte să devină celebră

Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea tv înainte să devină celebră

GALERIE FOTO (4) Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe

Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe. Prezentatoarea de la Kanald este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Denise Rifai a trecut prin multe schimbări de-a lungul anilor, iar puțină lume știe cum arăta vedeta înainte să devină cunoscută. Imagini inedite din tinerețea lui Denise!

Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea tv înainte să devină celebră

Denise Rifai, imagini inedite din tinerețe. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar de-a lungul timpului s-a transformat radical. Vedeta tv este atentă la imaginea sa, preferând să posteze poze în care îi sunt evidențiate foarte bine trăsăturile fizice. Ani de zile, vedeta s-a ferit să publice imagini din tinerețe, dar acum au fost descoperite câteva imagini cu aceasta de pe vremea când nu era cunoscută.

În noile imagini Denise Rifai este greu de recunoscut, iar trăsăturile ei sunt shimbate față de perioada în care era doar o adolescentă. Imaginile au fost postate de Fanatik.ro și o arată pe aceasta pe când avea doar 20 de ani și se afla cu fratele ei la o petrecere. Denise poartă o rochie neagră, simplă și părea pregătită de club. În cea de-a doua imagine, Denise apare alături de fratele ei, în timp ce ciocneau un pahar de șampanie.

Ce meserie are la bază Denise Rifai

Denise Rifai a devenit cunoscută în perioada în care prezenta emisiunea Legile Puterii de la Realitatea, după care a devenit moderatoare la Kanal d. Cu toate că are o experiență vastă în fața camerelor de filmat, Denise Rifai are altă meserie la bază. Vedeta nu a terminat studiile în domeniul jurnalismului.

Denise a absolvit Academia de Studii Economice din București si Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză-Arabă. Denise Rifai a știut mereu ce își dorește, motiv pentru care l-a înfruntat chiar și pe tatăl său când a decis să-și facă o carieră în televiziune. După ce producătorii și-au dat seama de talentul acesteia, Denisse a devenit moderatoare de știri, iar mai târziu a plecat la Kanal D, unde prezintă un proiect unic pe piață.

Prezentatoarea tv declara că tatăl său nu a fost mulțumit de cariera pe care a ales-o, având în vedere că el este arhitect, iar educația pe care aceasta a primit-o a fost una dură. Chiar și așa, jurnalista a mers mai departe. ”Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. Nu cred că e mândru, e supărat pe mine. Da, e supărat. Mă doare că e supărat pe mine pentru că nu și-a dorit niciodată. Eu sunt ca Rifai, ca tata, dacă mâine vine copilul și-mi zice că vrea presă, nu-l las, nu există așa ceva.Eu l-am înfruntat pe tata și am făcut meseria asta”, mărturisea Denise Rifai.

Tatăl vedetei este iordanian, dar cetățean român. Acesta a studiat arhitectura în România, unde a si rămas să profeseze. Mama prezentatoarei tv este română, iar numele ei de familie Rifai, înseamnă ”cel de sus” în limba arabă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: