Redactia.ro
Home » Monden » Ce vârstă are fetița Mădălinei Ghenea. A fost sau nu actrița bătută de tatăl copilului ei

Ce vârstă are fetița Mădălinei Ghenea. A fost sau nu actrița bătută de tatăl copilului ei

Ce vârstă are fetița Mădălinei Ghenea. A fost sau nu actrița bătută de tatăl copilului ei
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost împreună din 2016. S-au plăcut, iar în octombrie 2016, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, pe când se aflau în Londra. Relația lor s-a terminat însă repede, s-au despărțit, iar acum fetița locuiești cu actrița în Italia. Ce vârstă are acum cea mică?

A fost sau nu Mădălina Ghenea bătută de tatăl copilului ei

„Înţeleg vânătoarea de senzaţional, înţeleg meseria de jurnalist, realizez că orice postez este interpretabil. Ţin să precizez că nu am fost „bătută” sau „agresată” de tatăl copilului meu”, a scris Mădălina pe Instagram, în 2017, când apăruseră zvonurile că ar fi fost bătută de tatăl fetiței ei.

Cu ce se ocupă fostul iubit al Mădălinei Ghenea, tatăl fetiței sale

Matei Stratan a vorbit despre modul în care își câștigă banii în prezent și a spus cu ce se ocupă. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea susține că nu este acel milionar despre care vorbește toată lumea și nu își însușește banii familiei.
Potrivit libertatea.ro, tatăl fetiței Mădălinei Ghenea se ocupă în prezent cu realizarea de fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice și mai lucrează la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane. Matei Stratan provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună, iar averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro. Familia Stratan deține numeroase proprietăți și un parc auto impresionant.
„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.
Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan, potrivit Playtech.

Ce vârstă are fetița Mădălinei Ghenea

Charlotte Stratan se numește fetița Mădălinei Ghenea și a lui Matei Stratan. S-a născut în 2017, deci are 5 ani. Micuța îi seamănă leit mamei sale. Actrița și afaceristul Matei Stratan s-au despărțit după ce au circulat mai multe zvonuri de infidelitate din partea lui, iar Charlotte locuiește cu Mădălina în Italia, unde merge și la grădiniță.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: