Redactia.ro
Home » TV » Ce vârstă are Iuliana Pepene, prezentatoarea Observator Matinal

Ce vârstă are Iuliana Pepene, prezentatoarea Observator Matinal

Iuliana Pepene prezintă primele știri ale zile la Observator Matinal. A ajuns repede la inimile a milioane de români care o apreciază pentru carisma ei, dar și pentru silueta de invidiat! Însă ce vârstă are Iuliana Pepene!

Iuliana Pepene a ajuns la pupitrul Observatorului venind tocmai de la munte! Mai exact, de la Brașov! A venit în București, unde a urmat cursurile academiei Intact Media Academy. Așa a avut norocul de a fi cooptată în echipa Antenei 1. Însă toată lumea se întreabă ce vârstă are frumoasa prezentatoare!

Ce vârstă are Iuliana Pepene, prezentatoarea Observator

În vârstă de 30 de ani, Iuliana Pepene este acum prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. S-a născut la Brașov, pe 26 aprilie 1991! Așadar, peste câteva luni împlinește 31 de ani!

Ziua Iulianei Pepene începe la 3 dimineața când multe persoane se bucură de un somn adânc.

„Meseria de jurnalist, caracterizată de pasiune și curiozitate, are un farmec aparte, greu de descris, dar odată ce i-ai simțit gustul, devine că un microb de care nu mai poți să scapi. Și nici nu-ți dorești asta. Gabriel Garcia Marquez spunea într-un interviu că nu există meserie mai frumoasă. Îi dau perfectă dreptate”, spunea Iuliana.

Iuliana Pepene se descrie ca fiind o persoană “extrem de optimistă, ambițiosă, entuziastă, plină de energie și pregătita pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o „bombă de energie”. Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie.”

Iuliana Pepene, senzație în sala de fitness

Iuliana Pepene este pasionată de fitness, așa că merge regulat în sala de sport! Și chiar se vede, căci are o siluetă de invidiat.

Vedeta Observator reușește să întoarcă toate privirile cu fiecare apariție. Și sigur asta se întâmplă și la sala de fitness. Într-o postare recentă, Iuliana s-a pozat într-un top scurt și o pereche de colanți modelatori chiar la vestiar!

Urmăritorii au apreciat imediat imaginea cu preferata lor, iar postarea a adunat rapid peste 5 mii aprecieri!
Mai punem la socoteală zâmbetul fermecător, așadar nu este deloc de mirare că postările făcute de Iuliana Pepene adună mii de aprecieri într-un timp record.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IULIANA_PEPENE (@iuliana.pepene)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: