Redactia.ro
Home » Știri » Ce venituri avea Cristina Țopescu! Firma ei avea datorii uriașe. Monica Pop a vorbit despre speculațiile unui suicid

Ce venituri avea Cristina Țopescu! Firma ei avea datorii uriașe. Monica Pop a vorbit despre speculațiile unui suicid

Ce venituri avea Cristina Țopescu

Părăsise pupitrul știrilor Prima TV de mai mulți ani, însă nu și lumina reflectoarelor. Vedeta TV lucra în continuare în televiziune, pentru Canalul 33. Toți s-au întrebat, așadar, ce venituri avea Cristina Țopescu dat fiind faptul că firma ei avea datorii uriașe.

Ce venituri avea Cristina Țopescu? Lucra pentru Canal 33

A fost o vreme prezentatoarea știrilor PRIMA TV, însă în ultimii ani a lucrat pentru Canal 33. Pe lângă salariul de aici, Cristina Țopescu câștiga în urma firmei sale de publicitate, „La fix media production SRL”, înființată în 2002. Numai că aceasta din urma era pe minus de mai mulți ani.

Afacerea înființată de Cristina Țopeacu avea ca domeniu de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Iar prin această firmă, Cristina Țopescu își derula toate colaborările cu televiziunile. În plus, era angajată ca și consilier pe probleme de comunicare al Ministerului Sănătății, pentru care primea 5000 de lei lunar. Pe lângă asta, primea o îndemnizație de hrană.

Firma ei avea datorii de 25.000 de euro

Înființată în 2002, firma a avut o creștere uluitoare în 2008-2009, când profitul s-a ridicat la 168.986, respectiv 375.429 de lei. În total, în această perioadă, „La fix media production SRL” i-a adus Cristinei un profit net total de 756.932 lei, adică aproximativ 180.000 de euro. Asta înseamnă că, în medie, firma producea, lunar, 5.000 de euro! Afacerea s-a clătinat în 2009 şi 2010, când s-au bifat pierderi totale de 35.000 de lei.

Anii 2018 și 2019 au fost, însă, pe minus. După ce în 2019 cifra de afaceri a fost 0, anul viitor s-a înregistrat un deficit de 12.937 de lei. Conform ultimelor date de la Ministerul de Finanţe, firma Cristinei Ţopescu avea, la finalul lui 2018, datorii de 106.681 lei (aproximativ 25.000 de euro), conform Wowbiz.

Monica Pop, despre speculaţiile privind suicidul Cristinei Ţopescu

Medicul Monica Pop susţine, într-o postare pe o reţea de socializare, că jurnalista Cristina Ţopescu nu s-ar fi sinucis, aşa cum se speculează în presă şi nici nu lua somnifere puternice.

NICI VORBĂ de SUICID! CATEGORIC!
IAR INCINERAREA A FOST DORINŢA EI! Nu e de judecat pt asta! Cum fac unii!

Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculaţie. Ştiu bine ce lua. Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorba de moarte din așa ceva! 3 pastile! Diferite!
Cristina spunea mereu că vrea să trăiască cât mai mult pt animalele pe care le iubea atât. Se tot întreba ce vor face când ea nu va mai fi, cine le va mai iubi, hrăni şi trata! Toţi cei apropiaţi ştiu!

Cristina nu era religioasă. Avea credinţa și speranţa ei. A DORIT să fie incinerată. Normal să i se respecte dorinţa!”, a scris medicul Monica Pop, pe Facebook.

Citește și Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini