Redactia.ro
Home » Știri » Ce viaţă duce Magda Vasiliu în Italia după ce fiul ei de 12 ani s-a vindecat de cancer osos

Ce viaţă duce Magda Vasiliu în Italia după ce fiul ei de 12 ani s-a vindecat de cancer osos

magda vasiliu

Magda Vasiliu, fosta prezetatoarea a ştirilor de la Prima TV, s-a mutat în Italia şi s-a dedicat întru totul fiului ei. Din păcate, micuţul a fost dagnosticat cu cancer osos, în urmă cu aproximativ 7 ani.

Acum, bruneta zâmbeşte din nou: fiul ei s-a vindecat, iar Magda poate spune că ce a fost mai rău a trecut.

Magda Vasiliu a divorţat

Anul trecut însă, în viața Magdei Vasiliu a intervenit o altă problemă: divorțul. Căsătorită în 2015, fosta prezentatoare de la Prima TV a decis să pună punct mariajului cu Cosmin Stoian. “În momentul de față sunt o femeie singură, dar nu văd ceva senzațional în asta.

Este o decizie pe care am luat-o de comun acord. La un moment dat, priorităţile se schimbă, ţelurile se schimbă, aşa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzaţional. Pur şi simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soţ nu mai avem 20 de ani”, a spus fosta jurnalistă.

Magda a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu baritonul Valentin Vasiliu, apoi cu tatăl fiului ei, Andrei Vintilescu, pentru ca, în 2015, să ajungă la altar alături de Cosmin Stoian.

Şi-a adus aminte de ziua în care a născut

Fiul Magdei Vasiliu a împlinit, recent, 12 ani, iar femeia este foarte fericită alături de fiul ei.

Acum fix 12 ani eram pe masa de operație, după o cezariană făcută un pic înainte de termen, pentru că așa a fost să fie. Cu anestezie generală. Așa că pe Vlad l-am văzut abia a două zi, pe 18 februarie. Prima întâlnire a fost una care m-a făcut să mă întreb dacă voi fi o mamă bună sau nu”, a postat Magda Vasiliu.

Nu mă întorc în România. Nu am cum. Vlad are nevoie de controale, va avea de făcut una sau mai multe operaţii la picior, aşa că sunt legată practic de Italia.

Iar pentru Vlad, sistemul medical de aici oferă mult mai multă siguranţă. Dar mi-e dor de Sibiu, de brazii cu zăpadă din Păltiniş. De zăpadă, în general. Mi-e dor de prietenele mele, de colegii de la Prima TV. Apoi, mi-e dor şi de atmosfera de dinaintea sărbătorilor, pentru că aici e diferit”, a mai zis fosta prezentatoare TV pentru okmagazine.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: