Redactia.ro
Home » Monden » De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț. Ce se întâmplă cu fosta prezentatoare tv: „Mi-a ajuns!”

De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț. Ce se întâmplă cu fosta prezentatoare tv: „Mi-a ajuns!”

GALERIE FOTO (4) De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț.

De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț. Fosta prezentatoare de la Prima TV a părăsit România în urmă cu câțiva ani, pentru a-și trata fiul de cancer. Magda Vasiliu a decis să plece în Italia, iar în primăvara acestui an, vedeta a anunțat că divorțează de cel de-al treilea soț.

De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț. Ce se întâmplă cu fosta prezentatoare tv: „Mi-a ajuns!”

De ce a divorțat Magda Vasiliu de cel de-al treilea soț. Vedeta de la Prima Tv a trecut prin momente dificile după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer. Magda Vasiliu a decis să plece în Italia pentru a-și trata fiul în altă țară. În primavara anului acesta, Magda a șocat pe toată lumea când a anunțat că divorțează de cel de-al treilea soț. Recent, fosta prezentatoare TV a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi roagă pe internauți să nu îi mai trimită mesaje.

Vedeta s-a declara deranjată de faptul că multă lume o întreabă despre viața sa sentimentală. „Tot am răbdat, am ignorat, m-am făcut că nu pricep etc etc… Dar mi-a ajuns. Pentru toți cei care îmi trimit tot felul de mesaje, care-mi plâng de milă, care se oferă să-mi aline singurătatea, care își oferă ajutorul/sprijinul etc. etc, am și eu un mesaj. Sunt ok așa cum sunt. Chestiunile care țin strict de viața mea personală mă privesc pe mine și cam atât. Că există sau nu cineva, nu e treaba nimănui. Doar a mea. Eventual sora mea sau mama sunt informate despre ultimele evoluții din viața mea sentimentală. Și prietenele foarte apropiate. Nu am multe… dar alea pe care le am sunt perfecte. E adevărat că pe soră-mea aș clona-o, că de vreo câteva ca ea chiar aș avea nevoie, dar mă mulțumesc și cu situația actuală. Așa că domnilor care-mi scriu/comentează le recomand să nu- și facă griji pentru mine, pentru că sunt mai mult decât ok”, a scris Magda Vasiliu pe contul de Facebook.

Magda Vasiliu a divorțat de soțul său

Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită cu Cosmin Stoian, dar în primăvara anului acesta au decis să meargă pe drumuri diferite, după aproape șase ani de căsnicie. Vedeta a spus că decizia a fost luată de comun acord. „Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat, prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional. (…) Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani”, a declarat Magda Vasiliu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Magda Vasiliu are un băiețel cu cel de-al doilea soț, Andrei Vintilescu. Cei doi au divorțat după cinci ani de relație. În 2003, la vârsta de 23 de ani, Magda divorța de baritonul Valentin Vasiliu, după doi ani de căsnicie. Valentin a plecat în America, iar Magda nu a reușit să se acomodeze noului stil de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: