Redactia.ro
Home » Știri » Ce vor face Kate și William anul acesta de Paște?! Diagnosticul crunt al prințesei de Wales nu le va umbri fericirea

Ce vor face Kate și William anul acesta de Paște?! Diagnosticul crunt al prințesei de Wales nu le va umbri fericirea

Prințesa Kate Middleton alături de familia sa.

În ciuda provocărilor aduse de lupta cu o boală atât de dură precum cancerul, Ducesa Kate Middleton și Prințul William demonstrează că spiritul uman poate înfrunta cu demnitate și speranță orice încercare. Alegând să petreacă sărbătorile pascale într-un cadru familial, departe de ochii publicului, cuplul regal oferă un exemplu de curaj și unitate în fața adversităților.

Ce se întâmplă cu familia Regală

Sâmbătă, familia de Wales a făcut o călătorie discretă cu elicopterul de la Adelaide Cottage, locuința lor din Windsor, spre Anmer Hall, reședința lor de pe domeniul Sandringham din Norfolk. Acest gest subliniază dorința de a păstra tradițiile de familie și de a oferi copiilor lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – o vacanță de Paște plină de căldură și normalitate, în ciuda contextului dificil.

În această perioadă, se așteaptă ca familia să fie alături de Regele Charles, care se confruntă și el cu propria sa luptă împotriva cancerului. Împăratul, care urmează un tratament specific stării sale de sănătate, ar putea participa la serviciul religios de Paște, alături de Regina Camilla, la Capela Sfântul George din Windsor, dacă condițiile îi vor permite.

Cu toate acestea, Prințul și Prințesa de Wales au ales să se abată de la tradiția de a participa la slujba de Paște alături de restul familiei regale, preferând în schimb intimitatea și liniștea propriului lor cămin. Această decizie subliniază importanța pe care o acordă timpului petrecut în familie, mai ales în momentele dificile.

Kate Middleton a început chimioterapia

Din păcate, Kate Middleton va rămâne departe de îndatoririle publice pentru o perioadă mai lungă decât era anticipat inițial, continuându-și tratamentul și recuperarea. Prințesa de Wales a început tratamentul preventiv cu chimioterapie la sfârșitul lunii februarie, urmare a descoperirii bolii în testele postoperatorii.

Un purtător de cuvânt al palatului a declarat: „Prințesa se va întoarce la îndatoririle oficiale atunci când este autorizată să facă acest lucru de către echipa ei medicală.” Aceste cuvinte subliniază determinarea Ducesei de a lupta pentru sănătatea sa, menținându-se totodată într-o stare de spirit pozitivă și concentrată pe recuperarea completă.

Această perioadă reprezintă un test de rezistență și unitate pentru familia regală, care alege să privească spre viitor cu speranță și să găsească bucurie în momentele petrecute împreună, chiar și în vremuri de încercare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: