Redactia.ro
Home » Monden » Ce vrea sora Ronei Hartner să facă în amintirea artistei. Rinda a făcut noi mărturisiri dureroase: ”Încerc să mă descurc cum pot”

Ce vrea sora Ronei Hartner să facă în amintirea artistei. Rinda a făcut noi mărturisiri dureroase: ”Încerc să mă descurc cum pot”

GALERIE FOTO (5)

Artista Rona Hartner, cu un suflet pasionat și o viață plină de culoare, a părăsit această lume fără a-și împlini un vis de o viață: publicarea unei cărți autobiografice. Cu toate că boala cruntă de care a suferit a răpit-o prea devreme, sora sa, Rinda, hotărâtă și determinată, a preluat ștafeta pentru a continua demersul inițiat de Rona și pentru a aduce la lumină povestea ei de viață.

Rona Hartner, o prezență emblematică în lumea artistică, își dorea arzător să împărtășească lumii întregi poveștile și experiențele sale de viață prin intermediul unei cărți autobiografice. Cu toate acestea, destinul a fost crud cu ea, iar boala cumplită, cancerul, a întrerupt brusc acest vis.

Rinda Hartner duce visul mai departe

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și au iubit-o. Unul dintre cele mai mari vise de-ale artistei în timpul vieții a fost publicarea unei cărți. Redarea de povești, vise și întâmplări, o carte autobiografică. Cum cancerul nu a mai putut lăsa acest vis să fie împlinit de îndrăgita artistă, sora ei și-a propus să-i ducă visul la îndeplinire post-mortem.

Pentru Rinda Hartner, efortul de a continua munca surorii sale nu este doar o datorie familială, ci și un omagiu adus memoriei unei ființe iubite. Ea își amintește cu drag de gesturile de omenie ale Ronei, făcute adesea în taină și fără să aibă nevoie de recunoaștere din partea lumii exterioare. Prin finalizarea și publicarea cărții autobiografice, Rinda dorește să ofere o platformă prin care povestea și amintirea surorii sale să trăiască și să inspire și după moartea ei. Dorim să menționăm că acesta nu este primul gest făcut de ea în memoria iubitei sale surori.

„A început s-o scrie cu o doamnă din România, care este scriitoare. Trebuie să termin de citit ce a scris și apoi voi continua eu. Eu îi trimit ideile și ea o să continue să termine cartea. Vreau să o scot în memoria ei, ca gândurile ei să fie publice.”, a declarat Rinda în exclusivitate pentru Gândul.

Rona Hartner nu și-a permis financiar cartea

Înainte de a fi răpusă de boală, Rona Hartner dezvăluia într-un ultim interviu oferit pentru ciao.ro că se confruntă cu dificultăți financiare din cauza anulării concertelor. Ea își exprima dorința arzătoare de a-și scrie cartea vieții și de a împărtăși poveștile ei cu lumea. Din păcate, boala a întrerupt prematur acest vis, lăsându-ne cu o poveste nespusă și o carte nedeschisă.

„Practic, la ora actuală, nu am surse de venituri, pentru că s-au anulat concerte, dar încerc să mă descurc cum pot, poate o să vorbesc cu o editură să-mi scriu cartea vieții mele, să scriu poveștile mele pe care mulți vor să le asculte.”, declara la vremea aceea îndrăgita artistă.

Pe 23 noiembrie 2023, Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani, pierzând lupta îndelungată cu cancerul. Această veste a șocat și a întristat pe mulți, aducând un gol imens în lumea artistică și în inimile celor care au iubit-o și au admirat-o. Artista a rămas în memoria noastră ca o prezență strălucitoare în lumea artistică, dar și ca un exemplu de generozitate și dăruire față de cei din jurul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: