Redactia.ro
Home » Horoscop » Ce zodii au un weekend binecuvântat. Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru fiecare nativ în parte

Ce zodii au un weekend binecuvântat. Mesajul zilei de la Fecioara Maria pentru fiecare nativ în parte

mesajul zilei

Fecioara Maria este un vindecător puternic și plin de compasiune. Este, de asemenea, un mare învățător spiritual, fiind dornică să îi ajute pe fiecare în parte, indiferent de religia sa.

Este suficient s-o chemi și să fie alături de tine, printr-o simplă conectare spirituală care constă într-o rugăciune. Atunci când treci printr-o situație stresantă și te simți temător, invocă-o pe Fecioara Maria pentru a veghea asupra ta. Vei obține astfel capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. Aceste mesaje reflectă virtuțile, valorile și calitățile Fecioarei Maria.

Primirea mesajelor de la energia Fecioarei Maria are la bază rugăciunea: „Fecioara Maria, te chemăm acum. Îți mulțumim pentru că ne călăuzești cu claritate și ne răspunzi la întrebări. Te rugăm ca toate interacțiunile cu cărțile oracol să fie protejate de Dumnezeu, de Iisus și de Arhanghelul Mihail pentru ca să străbată prin ele doar adevărul divin și sfânt, iar ghidarea să fie specifică și clară, aducând binecuvântări tuturor celor implicați. Ajută-ne să vedem, să auzim, să simțim și să știm clar adevărul acestor mesaje divine.”

Iată care e mesajul zile pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

„Fii pregătit să te transformi cu înțelepciune”

Fecioara Maria îți spune că este timpul pentru o profundă transformare. Ești pregătit să ieși din cocon. Folosește-te de această perioadă pentru o analiză asupra vieții care să te ajute să decizi ce vrei să schimbi. Nu uita că procesul este inevitabil. Vezi lumea prin ochii excepției și fă totul cu bucurie și lumină. Stai în armonie și pace. Vei fi protejat și susținut în timp ce descoperi noul.

Taur

„Cooperează pentru cea mai bună comunitate”

Acest mesaj îți spune să fii devotat în a-ți face casa primitoare și armonioasă, în timp ce-ți aduci familia împreună. Poți face pași mici cum ar fi să zâmbești vecinilor. Îngerii vor începe să cânte, să pună asupra ta planurile lor. Vei atrage energii înalte și oameni în jurul tău.

Gemeni

„Fii puternic și curajos”

Fecioara Maria îți reamintește că faci o treabă bună, mai ales în vindecarea pe care o faci fără să știi. Ești rugat să vizualizezi flacăra albastră și să-ți imaginezi că te cuprinde. Acest lucru îți va activa înțelepciunea că ești pregătit să dai de la o vârstă fragedă. Mesajul este să te miști constant pe calea ta. Vindeci locuri și oameni oriunde te duci.

Rac

„Experimentează tot ceea ce-ți oferă viața”

Concentrează-te pe creierul și pe inima ta ca și cum acesta îți este drumul. Ia-ți timp să te relaxezi, să te distrezi și doar să fii tu. Iubește-ți mâncarea, miroase florile, vezi frumusețe peste tot, atinge-i pe cei dragi și ascultă cu o altă perspectivă. Adună-ți familia. Vei radia o mare de vindecare în jurul tău și vei atrage doar lucruri bune în viața ta.

Leu

„Privește oportunitățile curajos”

Acesta este mesajul vizionarului care se concentrează cu claritate asupra obiectivului său. Ți se transmite să fii foarte clar cu privire la ceea ce vrei să se manifeste. Privește din fiecare perspectivă, pentru a fi sigur că intenția ta este pentru binele suprem. Fii atent la tot ce se întâmplă. Rămâi motivat și atunci când vei fi pregătit pentru aceste acțiuni, totul se va petrece fără niciun fel de oprire. Tratează provocările ca pe niște oportunități pentru a-ți crește abilitățile. Nu uita să rămâi constant calm, indiferent ce se întâmplă în prezent. Ai încredere în scopul divin.

Fecioară

„Fii grijuliu și concentrat”

Acest mesaj îți amintește că este timpul să clarifici ce ai în inimă. Setează-ți viziunea pozitiv și cere să vină într-un mod care va ajuta pe toată lumea. Odată ce te-ai decis ce ai de oferit, fii pregătit și calm în timp ce te concentrezi pe asta. Fii atent la orice semn pe care îl primești în Univers. Amintește-ți că el îți îndeplinește dorințele. Universul e pe cale să îți ofere o oportunitate, așa că fii pregătit.

Balanță

„Dăruiește cu dragoste și har necondiționat”

Ți se cere să acorzi mai multă atenție aspectelor confortabile, materne, drăgăstoase și stabile ale naturii tale, pe care să le echilibrezi cu puternică energie protectoare. Ghidarea te ajută să te concentrezi pe echilibrul tău. Asigură-te că rămâi cu picioarele pe pământ tot timpul. Analizează-ți viața și vezi cum ai putea să îți dezvolți latura feminină, darnică și iubitoare, dar și să demonstrezi că ești puternic și că ai încredere în tine. De asemenea, nu uita că ești o persoană ce merită să fie iubită, indiferent cum te tratează alții. Conștientizează faptul că ești unic, special și nu uita să ai compasiune pentru cei care au nivel mai mic de cunoaștere decât tine.

Scorpion

„Menține-ți valoarea și stima de sine”

Primești mesajul că e timpul să-ți amintești cât de special ești. Spiritul tău trebuie să fie cel puțin trecut de a 7-a dimensiune ca să-i fie permis să se reîncarneze pe pământ. Și, ca la orice început, când intri într-un corp, a fost pusă asupra ta multă înțelepciune. Ghidarea ta este să meditezi pentru câteva minute în fiecare zi asupra cadourilor, talentelor și înțelepciunii din sufletul tău. Ți se reamintește că mulți îngeri sunt în jurul tău și unii dintre cei mai magnifici arhangheli lucrează cu tine.

Săgetător

„Acceptă fericirea și bunăstarea”

Primești un semnal că ești pe cale să te bucuri de binecuvântarea Universului. Un înger te poate atinge; fericirea te așteaptă; ești iluminat cu înțelegere și lucruri bune sunt pe cale să ți se întâmple. Mulțumește că ai primit deja acest mesaj, deci vei fi pregătit pentru cadourile care vin spre tine. Fii energic ca o buburuză și împărtășește lumii calitățile tale angelice. Asta îi va diferenția pe cei pe care îi atingi de restul lumii, și vei fi surprins cum toți ceilalți vor reacționa.

Capricorn

„Răspândește vindecarea inimii cu bucurie”

Adu-ți aminte că albina face fiecare lucru cu bucurie. Ca și ea, servește altora și planetei cu inima deschisă. Se va produce o chimie între cel care dă și cel care primește. Solidaritatea și colaborarea cresc nivelul de conștiență a lumii. Deci, lasă-ți acțiunile să fie intenționate și acceptă ghidarea divină. De asemenea, nu uita de puterea ta interioară.

Vărsător

„Folosește-ți puterea cu înțelepciune”

Ești puternic ca un urs, însă trebuie să fii și înțelept pentru a o stăpâni pe deplin. Pentru asta, trebuie ca tu să fii înconjurat de fericire. Examinează-ți lumea și, dacă trebuie să faci schimbări, cere Fecioarei Maria și arhanghelilor să te ajute. Deci, ai oportunitatea să-ți recreezi propriul cocon ca Divinitatea să te atingă. Deschide-ți centrul coroanei și lasă-i să te umple cu lumina sa aurie direct până în inimă, astfel încât tu să emani pace și iubire.

Pești

„Acceptă-ți splendoarea”

Acest mesaj vine la tine ca să-ți amintească faptul că ești o persoană unică și magnifică. Așa că acceptă asta. Ți se cere să fii puternic într-o situație sau o relație care te deranjează. Ai încredere în ceea ce simți. Apoi ascultă-ți înțelepciunea care te va ajuta să controlezi situația în cel mai bun mod. Fii pregătit să acționezi decisiv, cu putere, asemenea unui tigru. Oricum, probabil nici nu va fi necesar să faci vreo acțiune deoarece energia tigrului se va simți, iar ceilalți te vor trata cu respect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: