Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cea mai bună rețete dă pandișpan pufos cu glazură de ciocolată. Desertul copilăriei

Cea mai bună rețete dă pandișpan pufos cu glazură de ciocolată. Desertul copilăriei

Rețetă pandișpan

Dacă vreți ceva dulce, un pandișpan vă poate salva ziua, dar și timpul. Nu trebuie să îți bați capul să îl prepari și este delicios. Mai ales că are ciocolată, această rețetă de pandișpan va cuceri fiecare invitat.

Cea mai bună rețetă de pandișpan pufos cu cremă fină de ciocolată

Pentru această rețetă aveți nevoie de 300 ml lapte, 300 grame faina, 170 grame zahar tos, 170 grame unt la temperatura camerei, trei ouă la temperatura camerei, 3 lingurițe praf de copt, 1 linguriță esenta de vanilie.

Primul pas pe care trebui să îl faceți, înainte de a începe efectiv să faceți aluatul sau crema, este să porniți cuptorul la 180 de grade.

Puneți untul într-un bol și mixați-l până devine moale și capătă consistența unei creme. Adăugați treptat zahărul și amestecați până se încorporează. Apoi, puneți și ouăle, unul câte unul, și esența de vanilie.

Ingredientele uscate trebuie amestecate într-un bol separat. Astfel, puneți făina, și praful de copt. Puneți-l treptat peste amestecul lichid, din ouă și unt, dar adăugați și laptele puțin câte puțin.

Aluatul pentru pandișpan este gata. Îl puteți pune la cuportul încins pentru 25-30 de minute.

Cum se face glazura pentru cel mai aerat pandișpan. Este extrem de simplu de făcut

Pentru glazura de deasupra pandișpanului este nevoie de următoarele ingrediente: 225 grame unt la temperatura camerei, 500 grame zahăr pudra, 90 grame cacao pudra, 80 grame frișcă.

Primul pas este să bateți untul cu un mixer într-un bol. Adăugați câte puțin din zahărul pudră și pudra de cacao și amestecați-le.

Frișca este cea care trebuie adăugată apoi, iar întregul amestec trebuie amestecat la viteză mare, pentru doar 10-15 secunde.

Ultimul pas înainte de a termina prăjitura este să punem glazura peste pandișpan. Pentru această etapă este nevoie de un cuțit lat, dar abia după ce și crema și blatul sunt complet reci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: