Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai descărcată aplicație din lume în 2022. Ce aplicații ocupă următoarele locuri

Cea mai descărcată aplicație din lume în 2022. Ce aplicații ocupă următoarele locuri

aplicatia cea mai descarcata

Când vine vorba de aplicațiile mobile, lista pare să fie destul de previzibilă, Facebook, Messenger, WhatsApp, Instagram, Google Maps și câteva aplicații bancare. Niciuna dintre acestea, însă, nu este cea mai populară.

În prima parte a anului 2022, cea mai descărcată aplicație mobilă la nivel global a fost TikTok. Aceasta din urmă a reușit să depășească toate celelalte aplicații de sub umbrela Meta, Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp și nu numai.

TikTok, cea mai căutată aplicație

Sensor Tower a publicat statisticile referitoare la aplicațiile de mobil pe care le descărcăm cel mai mult, la nivel global, pe primul trimestru din 2022. Așadar, discutăm de 175 de milioane de descărcări pentru TikTok.

Aceasta a devenit cea mai descărcată în clasamentul global, după numărul de download-uri al aplicațiilor mobile. Facebook nu mai este nici măcar pe poziția a doua în clasament, ci pe locul trei, după Instagram. WhatsApp este pe patru.

Revenind la TikTok, în primul trimestru al anului trecut a reușit deja să depășească pragul de 3,5 miliarde de descărcări. Este singura aplicație care nu este deținută de Meta ce a reușit această performanță.

În momentul de față, este cea mai descărcată aplicație din toate timpurile. Popularitatea TikTok a continuat să crească chiar și după ce fostul președinte american Donald Trump a încercat să o interzică în America, pentru că avea în spate o companie chineză.

TikTok conduce detașat în Apple AppStore după numărul de descărcări, în timp ce pe Android este depășit de Instagram și Facebook. După TikTok și aplicațiile lui Mark Zuckerberg, urmează Telegram, cu aproximativ 100 de milioane de download-uri în primul trimestru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: