Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai frumoasă șoferiță din România. O tânără de 22 de ani conduce un camion

Cea mai frumoasă șoferiță din România. O tânără de 22 de ani conduce un camion

GALERIE FOTO (5) SOFERITA

O tânără de 22 de ani a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță din România. Mălina Elena Ghileschi a participat la concursul organizat de Facebook, iar unul din criteriile de participare la concurs era practicarea șoferiei pe camion.

Cea mai frumoasă șoferiță din România

Conform Libertatea.ro, Mălina Elena Ghileschi din Botoșani a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță din România.

În vârstă de 22 de ani, Mălina a adunat pe pagina de Facebook organizată de Ilie Matei- ”Omul Șoselelor”, pagină dedicată șoferilor de camion din țară, 3.500 de voturi la sfârșitul anului 2019.

Tânăra a terminat școala de șoferi pentru categoriile C și E, a obținut atestatul pentru transportul de marfă, iar din ianuarie 2019 a devenit șoferiță de camion.

De mică am fost pasionată de maşini şi de tot ceea ce ţine de şofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru maşinile de mare tonaj, am reuşit tot ce mi-am propus, spune Malina.

Frumoasa șoferiță menționează că stăpânește volanul cu multă hotărâre și își dorește să circule mulți kilometri în siguranță.

Suntem siguri că logodnicul ei, care este de altfel, tot șofer de TIR se mândrește cu iubita sa. ”Lucrez singură pe camion de 10 luni şi nu mă văd făcând altceva în viitor”, a mai spus Mălina.

Mălina nu se vede făcând altceva

Șoferița de TIR în vârstă de 22 de ani este pasionată de mică de mașinile de mare tonaj, motiv pentru care a vrut să devină cu orice preț șoferiță pe TIR.

“De mică am fost pasionată de mașini și de tot ceea ce ține de șofat. Pentru că am o pasiune aparte pentru mașinile de mare tonaj, am reușit tot ce mi-am propus. În prezent, stăpânesc volanul cu multă precizie și sper să am parte de mulți kilometri fără evenimente neplăcute!”, a spus șoferița.

În ianuarie 2019, Mălina și-a început cariera de șofer pe TIR la firma germana Spedition Pflaum GmbH, care se ocupă cu distribuția de produse, de colete în mai multe țări.

Aceasta susține că a avut la dispoziție o lună de zile pentru a învăța să manevreze o liză electrică și cum să încarce marfa în camion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini