Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cea mai grasă femeie din România, Mariana Buică, trăiește un adevărat coșmar! A slăbit 120 de kilograme, dar s-a îngrășat la loc

Cea mai grasă femeie din România, Mariana Buică, trăiește un adevărat coșmar! A slăbit 120 de kilograme, dar s-a îngrășat la loc

GALERIE FOTO (3)

Mariana Buică, cea mai grasă femeie din România, trăiește un adevărat coșmar! A reușit să slăbească 120 de kilograme, însă a pierdut lupta cu multele kilograme în plus. S-a îngrășat la loc, după un efort extrem de mare de a ajunge la o greutate care să nu îi mai pună în pericol viața.

În urmă cu 8 ani, pe când avea doar 25 de ani, Mariana Buică avea nu mai puţin de 230 de kilograme. Cu ajutorul medicilor, operațiilor și dietelor ținute, cea mai grasă femeie din România a reușit să slăbească 120 de kilograme. Însă acum a pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus.

Mariana Buică a apărut, în 2013, a apărut la televizor, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a cerut ajutor pentru a slăbi.

Tânăra din comuna doljeană Maglavit, se declara atunci că face orice pentru a ajunge la o greutate cât de cât normală. Totodată, apelul disperat a venit odată cu dorința de a deveni mamă.

„Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid”, a mărturisit în direct, la TV, Mariana Buică.

Cum a slăbit 100 de kilograme Mariana Buică

Cea mai mare dorință a Marianei Buică a devenit realitate la un an după apelul disperat. Femeia a trecut atunci printr-o operație complicată de micșorare a stomacului, totul fiind posibil după ce a ținut și o dietă extrem de severă.

După tot efortul, femeia a ajuns să aibă circa 100 de kilograme, mărturisind că a reușit să topească un surplus de 120 de kilograme.

”Nu aș mai putea să duc acum 100 de kg, îmi mai aduc aminte cum mergeam acasă sprijinită de pereți și ajutată de mama. Ajutată la încălțat, să fac baie, în absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, povestea încântată femeia.

Mariana Buică a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele

După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, Mariana Buică și-a mai împlinit un vis, acela de a deveni mamă! Femeia a născut de două ori, aducându-i pe lume pe Cătălin și Erika Maria.

Însă problemele nu au ocolit-o. Banii au început să fie din ce în ce mai puțini, mai mult, s-a despărțit și de tatăl copiilor.

”Mariana a avut o perioadă alocație de susținere a familiei din partea statului, dar acum nu mai primește nimic în afara alocației lunare pentru copii. Este o femeie muncitoare, încearcă să o scoată la capăt cu cheltuielile așa cum poate și ea”, au declarat angajații primăriei din Maglavit, potrivit celor de la Fanatik.

Însă cel mai grav este că Mariana Buică a pierdut, din nou, lupta cu kilogramele în plus. Se pare că femeia a început să ignore dieta care îi salvase viața în urma cu câțiva ani, așa că s-a îngrășat din nou.

Ajunsă la 35 de ani, Mariana Buică trăiește un alt coșmar, pe lângă lupta cu kilogramele în plus.

Mariana Buică trăiește un nou coșmar

Femeia este singurul ajutor pentru părinții ei, care suferă în urma unor probleme grave de sănătate, mai ales cu vederea.

”Tatăl Marianei are chiar certificat de handicap, iar mama nu vede nici ea foarte bine. Mariana e sprijinul casei, mai are grijă și de copii, și de tot. Nu e simplu deloc, dar se descurcă și nu se plânge, își vede de familia ei”, au mai dezvăluit angajații din primărie.

Singura alinare pentru Mariana Buică este credința. Femeia merge foarte des să se roage la cunoscuta mănăstire de la Maglavit, care s-a ridicat acolo unde Petrache Lupu a declarat că l-a văzut pe Dumnezeu, în 1935.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: