Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cea mai norocoasă zi de naștere. Atunci sunt născuți mulți miliardari ai lumii

Cea mai norocoasă zi de naștere. Atunci sunt născuți mulți miliardari ai lumii

Data de naștere în care sunt născuți cei mai mulți miliardari.

Mulți oameni se întreabă dacă data la care s-au născut influențează viitorul și șansele de a deveni bogați. Potrivit unor cercetări recente, există o zi de naștere care pare să fie asociată cu succesul financiar, iar aceasta este 30 noiembrie. Aproximativ 19 dintre cei aproximativ 500 de miliardari de top din întreaga lume împart aceeași zi de naștere, conform unor analize detaliate.

Unde locuiesc cei mai mulți miliardari

Statele Unite ale Americii rămân lideri în ceea ce privește numărul de miliardari, cu aproximativ 190 de persoane bogate care locuiesc acolo, urmați de China cu 53 de miliardari. Cu toate acestea, indiferent de locul de naștere, data de 30 noiembrie pare să fie extrem de norocoasă pentru cei cu ambiții financiare mari.

Luna octombrie este norocoasă

Luna octombrie, de asemenea, se bucură de popularitate în rândul oamenilor bogați, fiind luna în care s-au născut personalități precum Bill Gates, Simon Cowell sau Kim Kardashian. Potrivit cercetărilor, 45 dintre cei 500 de miliardari ai lumii au fost aduși pe lume în această perioadă a anului.

Printre cei care au contribuit la popularitatea zilei de 30 noiembrie se numără magnatul american Donald Newhouse, proprietarul Advance Publications. El ocupă locul 115 în topul celor mai bogați 500 de miliardari ai lumii, având o avere netă de 15,8 miliarde de dolari.

Desigur, succesul financiar nu este determinat doar de ziua de naștere, ci de o combinație complexă de factori, inclusiv abilitățile individuale, oportunitățile de afaceri și efortul depus. Totuși, aceste descoperiri oferă o perspectivă interesantă asupra posibilelor influențe subtile pe care data nașterii le poate avea asupra călătoriei către succesul financiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: