Redactia.ro
Home » Monden » Cea mai recentă ispravă a cuplului „Drăgușanu – Bodi”! Toți i-au văzut de data aceasta

Cea mai recentă ispravă a cuplului „Drăgușanu – Bodi”! Toți i-au văzut de data aceasta

GALERIE FOTO (2)

Deși restricțiile și măsurile anti-Covid ar trebui să se aplice pentru toată lumea, nu este și cazul cuplului Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Aceștia au petrecut în weekend într-un club din capitală, cu râuri de șampanie fină și artificii.

Dacă stăm să analizăm retelele de socializare ale vedetelor din lumea bună a Bucurestiului, se pare că pandemia de coronavirus nici nu există, cel puțin pentru unii. Așa este și cazul controversatului cuplu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi care au petrecut în weekend într-un club de fițe din capitală, fără să le pese de dramele momentului, fără să poarte măsti sau să se preocupe de distantarea fizică. În plus, aceștia s-au filmat non-stop și au postat viața lor bună pe Instagram.

Au curs râuri de șampanie

Chiar dacă săptămânile trecute Bianca Drăgușanu era surprinsă în ipostaze nu tocmai fericite, după bătaia încasată de la soțul Alex Bodi, se pare că lucrurile au luat o turnură spectaculoasă. Cuplul pare mai fericit că niciodată, iar dovada stă petrecerea la care au participat în weekend, cu șampanie, artificii și dedicații. Mai mult decât atât, cuplul Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au împărțit opulența cu alti prieteni, Oana Zavoranu, o bună prietenă cu Bianca, și soțul ei, consilier la Camera Deputaților.

Bianca și prietenii s-au dezlănțuit pe mese

Dacă până de curând, Bianca apărea bătută și cu vânătăi la ochi, weekendul trecut radia de fericire, alături de fostul și actualul soț, omul de afaceri Alex Bodi. Cei doi, impreună de alte figure emblematice din lumea bună a capitalei s-au dezlănțuit pe mese, în valuri de șampanie și au postat totul pe rețelele de socializare, semn că există viață bună și pe timp de pandemie. Chiar dacă autoritățile au impus o serie de restricții, mai ales cu privire la sistarea petrecerilor și spectacolelor de orice fel, nu toată lumea este dispusă să le accepte, astfel că, unele cluburi de fițe din capitală și-au continuat activitatea fară stres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: