Redactia.ro
Home » Sport » Cehia închide tot! Nu se mai joacă fotbal două săptămâni

Cehia închide tot! Nu se mai joacă fotbal două săptămâni

Nicolae Stanciu, cehia, COVID-19,

În Cehia situația este dramatică. Au explodat cazurile de infectări cu coronavirus, așa că s-a decis revenirea la starea de urgență. Fotbalul ia o pauză de două săptămâni.

Anunțul a fost postat și de clubul unde joacă Nicușor Stanciu, Slavia Praga. Încă un român mai joacă în Cehia, portarul Florin Niță, la rivala Sparta Praga. Stanciu, care face parte din lotul României se poate întoarce în Cehia, pentru că de data aceasta granițele nu vor fi închise. În 2019, românul a plecat de la Sparta Praga la marea rivală Slavia. Antrenorul Jindrich Trpisovsky declara că românul a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei în meciurile jucate în Liga Campionilor. La începutu, cehii au ținut foarte bine situația sub control, doar că acum lucrurile au explodat. 4.500 de noi cazuri de infectări cu COVID-19 se înregistrează zilnic, în condițiile în care numărul total al populației este de 10,7 milioane de locuitori.

Naționala Cehiei a înclocuit tot staff-ul

În luna septembrie, înaintea meciului cu Scoția, la naționala de fotbal a Cehiei au fost două persoane infectate cu coronavirus. Au cerut amânarea partidei, dar pentru că UEFA nu și-a dat acordul. În echipă erau 13 jucători și un portar, conform protocolului așa că nu exista motiv de amânare. Cehii au înlocuit rapid tot staff-ul. Selecționerul Jaroslav Šilhavý a fost schimbat cu David Holoubek, de la naționala U18, iar acesta a convocat 23 de jucători noi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: