Redactia.ro
Home » Sport » Nicolae Stanciu, campion! Slavia Praga a câștigat titlul

Nicolae Stanciu, campion! Slavia Praga a câștigat titlul

Nicolae Stanciu, Slavia Praga, campion

Slavia Praga și-a asigurat matematic titlul de campioană, după ce a învins-o pe Viktoria Plzen. Pentru Nicolae Stanciu acesta este al patrulea trofeu câștigat în carieră.

Nicolae Stanciu a avut un sezon de excepție cu echipa din Cehia. Românul a fost titlular în toate cele șapte partide jucate de Slavia, după reluarea campionatului. A dat două goluri și patru pase decisive. Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Slavia și-a asigurat titlul după ce a învins-o pe Viktoria Plzen cu 1-0. Astfel, și-a apărat trofeul câștigat anul trecut. Echipa românului va juca și în Liga Campionilor. În acest sezon cehii au fost într-o grupă de foc cu Inter, Barcelona și Borussia Dortmund.

Nicolae Stanciu a avut probleme cu suporterii

În 2019, românul a decis să plece de la Sparta Praga la marea rivală Slavia. Suporterii nu l-au iertat. La primul meci disputat între cele două echipe, Stanciu a avut parte de o atmosferă ostilă. Mii de suporteri l-au huiduit și l-au numit trădător. Nicolae Stanciu a trecut peste orice și a făcut un sezon incredibil de bun. A adunat 36 de meciuri în tricoul celor de la Slavia Praga, a marcat 4 goluri și a dat nouă pase decisive. În plus, antrenorul Jindrich Trpisovsky declara că românul a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei în meciurile jucate în Liga Campionilor.

“Sunt multe lucruri pozitive în viața sa privată acum, fapt care este evidențiat de prestațiile sale. Este ajutat și de conexiunile pe care le are cu colegii, pentru că aceștia reușesc să marcheze din oportunitățile pe care el le generează. Are multe pase cheie, iar diferența fundamentală este că acestea sunt transformate în gol de către băieți”, a spus Trpiskovsky, pentru isport.cz.

Nicolae Stanciu este la al patrule trofeu din carieră. A cucerit două titluri cu FCSB și unul în Belgia pe vremea când juca la Anderlecht.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: