Redactia.ro
Home » Sport » Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga! „Devine din ce în ce mai bun”

Nicolae Stanciu, lăudat de antrenorul Slaviei Praga! „Devine din ce în ce mai bun”

Nicolae Stanciu, Slavia Praga,

Nicolae Stanciu se simte din ce în ce mai bine la Slavia Praga. Românul s-a remarcat în fiecare meci pe care l-a jucat de la reluarea campionatului în Cehia.

Slavia Praga a câștigat fără probleme, 5-0 meciul cu Jablonec. Nicolae Stanciu a fost integralist a marcat un gol și a dat două pase decisive.

“Nu contează cine înscrie. Important este să luăm puncte și să devenim din nou campioni”, a spus Stanciu, după meci.

În etapa trecută, românul de 27 de ani s-a făcut din nou remarcat după ce a centrat decisiv la singurul gol dat de echipa sa în poarta celor de la Mlada Boleslav. Antrenorul cehilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

„Sunt multe lucruri pozitive în viața sa privată acum, fapt care este evidențiat de prestațiile sale. Este ajutat și de conexiunile pe care le are cu colegii, pentru că aceștia reușesc să marcheze din oportunitățile pe care el le generează. Are multe pase cheie, iar diferența fundamentală este că acestea sunt transformate în gol de către băieți. Stanciu se simte mult mai bine acum când pasează sau când șutează la poartă”, a spus Trpiskovsky, după meciul cu Jablonec, pentru isport.cz.

Trpiskovsky știe care e secretul lui Nicolae Stanciu

Jindrich Trpisovsky știe de ce românul devine din ce în ce mai bun. Tehnicianul spune că românul este ajutat de faptul că în acest moment se joacă fără spectatori. Stanciu a trecut printr-un episod mai puțin plăcut după ce s-a transferat la Slavia Praga. Fanii celor de la Sparta Praga l-au considerat trădător și la primul meci în care românul a apărut în tricoul rivalilor, aceștia au aruncat cu șobolani și șerpi de pluș în el.

„Faptul că a fost o atmosferă liniștită în stadion ar putea fi unul dintre factori, iar eu cred că devine din ce în ce mai bun”, a mai declarat antrenorul cehilor.

Echipa lui Stanciu este pe primul loc în Cehia, cu 64 de puncte, cu opt mai multe decât ocupanta locului doi, Viktoria Plzen. Internaționalul român a jucat în acest sezon în 31 de meciuri și a marcat trei goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: