Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cel mai bizar obicei de nuntă. Mirele a fost forțat de familia iubitei să facă un lucru șocant

Cel mai bizar obicei de nuntă. Mirele a fost forțat de familia iubitei să facă un lucru șocant

Traditie bizara in noaptea nuntii

Noaptea nunții reprezintă cel mai important moment al tinerilor proaspăt căsătoriți. În unele zone și în unele familii, tradițiile sunt diferite și speciale.

Ei bine, un bărbat care voia să se căsătorească cu femeia vieții sale a aflat că trebuie să respecte o tradiție bizară în noaptea nunții.

Cel mai bizar obicei de nuntă. Mirele a fost forțat de familia soției să facă un lucru șocant

Desi noaptea nunții ar trebui să fie un moment unic și plăcut, care trebuie să se căsătorească a avut parte de cea mai șocantă noapte a nunții.

Tănărul în vârstă de 23 de ani a povestit cum familia prieteni sale l-au obligat să facă un ritual nemaiîntâlnit în noaptea nunții.

Acesta a explicat că familia iubitei sale, în vârstă de 23 de ani era formată din persoane grijulii, și cu cerințe foarte ciudate.

Cei doi tineri își plănuise deja data nunții, când verișoara iubitei sale vorbea des despre momentul din noaptea nunții, ceea ce tânărului i s-a părut straniu.

Tânăra s-a decis să-i spună iubitului că vrea să meargă acasă la părinții ei pentru a-și petrece noaptea nunții. Indignat de această idee, viitorul mire a refuzat acest lucru, dar fata a încercat să-l convingă spunându-i că în acest fel ar reuși să strângă banii pe care îi cheltuia pe cazarea la un hotel.

În acel moment, mirele și-a dat seama că ceva nu este în regulă

Nereușind, totuși să înțeleagă acest lucru, viitoarea mireasă i-a explicat tânărului că familia ei are o tradiție unică pentru noapte nunții.

Mai exact, aceasta îi spune că cei doi miri merg în dormitor, iar restul familiei așteaptă la ușă pentru a-i aplauda în momentul în care căsătoriții ies din cameră, apoi o bucată din cearceaf este taiată și cusută într-o tapiserie mare pe care mama acesteia o deținea.

În momentul în care tânărul a declarat că nu este de acord cu acest ritual, a primit un mesaj de la mama miresei în care îl acuza că nu respectă tradiția familiei, tradiție ce are loc de foarte multă vreme și care trebuie să continue.

După ce tânărul și-a spus povestea pe site-ul de comunitate Reddit, acesta a primit mai multe sfaturi din partea utilizatorilor, care îi spuneau să nu se căsătorească și că această tradiție este una destul de bizară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini