Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cel mai bun truc pentru curățarea covoarelor! Doar așa scoți toate petele și le faci CA NOI

Cel mai bun truc pentru curățarea covoarelor! Doar așa scoți toate petele și le faci CA NOI

Cel mai bun truc pentru curățarea covoarelor! Doar așa scoți toate petele și le faci CA NOI

Cu toții ne confruntăm cu probleme în ceea ce privește petele de pe covoare sau aspectul mai puțin plăcut al acestora. Află, însă, că există un praf care chiar face minuni, dar puțini știu că acest ingredient poate curăța și covoarele. Îl are oricine în gospodărie, dar prea puțini știu cât e de util.

Cea mai bună soluție pentru curățarea covoarelor

Curățenia ne dă bătăi de cap, mai ales când chiar ne confruntăm cu pete și mizerie mare. Vă anunțăm că există un aliment-minute ieftin, care șterge orice urmă. Cu toții avem în casă acest produs în valoare de 2-3 lei, dar prea putini știu că nu este bun decât pentru prajituri, ci și pentru a curăța diferite suprafețe și spații din casă. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu!

Bicarbonatul nu se aplică simplu pe covor, ci se amestecă cu mai multe ingrediente. Astfel, se pune o treime de pahar de oțet alb, o lingură de detergent pentru haine și apă fierbinte. Soluția obținută se pune într-o sticlă cu pulverizator. Cea mai potrivită ar fi cea de la soluția pentru geamuri.

Apa obținută se aplică pe petele de pe covor sau pe întreg covorul și se lasă să acționeze timp de 4-5 minute, după care se freacă cu o peri specială de covoare. Se limpezește apoi cu apă amestecată cu un strop de oțet, pentru a favoriza curățarea. Ca prin minune, petele au dispărut și covorul arată exact ca la început!

Bicarbonatul, un produs de în frumusețare

Bicarbonatul nu este toxic dacă e curățat cum trebuie, așa că îl poți folosi și pentru vase. Dacă ai oale murdare, arse, care par imposibil de albit, lasă praful peste noapte și dimineața vei vedea minunea.

Praful alb face minuni si pentru păr și tenul gras, pe care îl stabilizează. Consultă, însă, un medic înainte de a recurge la astfel de trucuri. Tot ce trebuie să faci este să amesteci în palmă o linguriţă de bicarbonat de sodiu cu şamponul tău, înainte de a începe să speli părul. Masează apoi scalpul, întinde soluția pe toată lungimea firului și lasă să acționeze. Clătește cu apă din abundență și la final bucură-te de un păr moale și strălucitor.

Poți folosi bicarbonatul și pentru dinți, dar nu înainte de a întreba medicul dacă este posibil. Amestecă bicarbonat cu pasta ta de dinți preferată și aplică o dată pe săptămână dacă vrei să ai Dinți mai albi și mai sănătoși. Are puteri miraculoase în astfel de situații!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: