Redactia.ro
Home » Horoscop » Cel mai drept Horoscop. Cum să atragi norocul în funcție de semnul zodiacal

Cel mai drept Horoscop. Cum să atragi norocul în funcție de semnul zodiacal

Dacă te simți ghinionist mereu și crezi că zodia ta este sortită să fie una nefericită și fără succes, atunci trebuie să știi că există o cale prin care poți atrage norocul în viața ta. Este vorba despre toate sectoarele vieții, despre iubire, bani și carieră, ce pot înflori dacă știi cum să atragi norocul în viața ta, în funcție de zodie. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Berbec Pentru ei, este simplu. Tot ce au de făcut este să gândești pozitiv. Norocul te așteaptă, dar cu toate gândurile tale rele, tu îl alungi din viața ta. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Taur Pentru Tauri, dacă vor să aibă noroc, atunci ei trebuie să se folosească de talismanele norocoase. Metalul ce îi va aduce prosperitate și împlinire pe toate planurile este cuprul. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Gemeni Norocul va fi de partea nativilor din zodia Gemeni doar dacă aceștia vor folosi talismane cu fluturi, libelule sau păsări. Acestea reprezintă sociabilitatea și libertatea. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Rac Racii trebuie să poarte mereu cu ei amulete ce înfățișează luna, stelele, constelațiile. Cum sunt semne de apă, ei trebuie să aibă aceste lucruri pentru a atrage norocul. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Leu Cum nativii din zodia Leu sunt guvernați de soare, talismanele cele mai norocoase pentru ei sunt cele cu soarele sau cu stelele. Bijuteriile din aur sunt, de asemenea, aducătoare de bogăție. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Fecioară Talismanele norocoase pentru Fecioare sunt cele în formă de îngeri, de fructe sau cele cu cornul abundenței. Acestea aduc noroc la bani, în carieră și protecție. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Balanță Pentru Balanțe, norocul poate fi adus ușor dacă poartă talismane cu corbi sau vulturi, ei reprezentând înțelepciunea și triumful în carieră. Totodată, albinele sunt aducătoare de noroc. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Scorpion Scorpionii, dacă dus lipsă de noroc în viața lor, trebuie să poarte amulete cu pasărea Pheonix. Acestea sunt binecunoscute pentru norocul pe care îl aduc acestei zodii, alături de vultur. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Capricorn Pentru Capricorn, sunt purtătoare de noroc talismanele cu albine. Cuarțul roz este, de asemenea, folositor pentru acești nativi, fiindcă îi protejează de rău. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Vărsător Vărsătorii pot aduce norocul în viața lor folosind talismane cu păsări. Cele mai norocoase sunt lebăda sau porumbelul, semne ale libertății și al cuceririi teritoriilor noi. Cum pot atrage norocul nativii din zodia Pești Cum Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, ei pot atrage norocul în viața lor purtând amulete sau bijuteri cu tridentul lui Neptun.

Dacă te simți ghinionist mereu și crezi că zodia ta este sortită să fie una nefericită și fără succes, atunci trebuie să știi că există o cale prin care poți atrage norocul în viața ta. Este vorba despre toate sectoarele vieții, despre iubire, bani și carieră, ce pot înflori dacă știi cum să atragi norocul în viața ta, în funcție de zodie.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Berbec

Pentru ei, este simplu. Tot ce au de făcut este să gândești pozitiv. Norocul te așteaptă, dar cu toate gândurile tale rele, tu îl alungi din viața ta.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Taur

Pentru Tauri, dacă vor să aibă noroc, atunci ei trebuie să se folosească de talismanele norocoase. Metalul ce îi va aduce prosperitate și împlinire pe toate planurile este cuprul.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Gemeni

Norocul va fi de partea nativilor din zodia Gemeni doar dacă aceștia vor folosi talismane cu fluturi, libelule sau păsări. Acestea reprezintă sociabilitatea și libertatea.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Rac

Racii trebuie să poarte mereu cu ei amulete ce înfățișează luna, stelele, constelațiile. Cum sunt semne de apă, ei trebuie să aibă aceste lucruri pentru a atrage norocul.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Leu

Cum nativii din zodia Leu sunt guvernați de soare, talismanele cele mai norocoase pentru ei sunt cele cu soarele sau cu stelele. Bijuteriile din aur sunt, de asemenea, aducătoare de bogăție.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Fecioară

Talismanele norocoase pentru Fecioare sunt cele în formă de îngeri, de fructe sau cele cu cornul abundenței. Acestea aduc noroc la bani, în carieră și protecție.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Balanță

Pentru Balanțe, norocul poate fi adus ușor dacă poartă talismane cu corbi sau vulturi, ei reprezentând înțelepciunea și triumful în carieră. Totodată, albinele sunt aducătoare de noroc.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Scorpion

Scorpionii, dacă dus lipsă de noroc în viața lor, trebuie să poarte amulete cu pasărea Pheonix. Acestea sunt binecunoscute pentru norocul pe care îl aduc acestei zodii, alături de vultur.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Capricorn

Pentru Capricorn, sunt purtătoare de noroc talismanele cu albine. Cuarțul roz este, de asemenea, folositor pentru acești nativi, fiindcă îi protejează de rău.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Vărsător

Vărsătorii pot aduce norocul în viața lor folosind talismane cu păsări. Cele mai norocoase sunt lebăda sau porumbelul, semne ale libertății și al cuceririi teritoriilor noi.

Cum pot atrage norocul nativii din zodia Pești

Cum Peștii sunt guvernați de planeta Neptun, ei pot atrage norocul în viața lor purtând amulete sau bijuteri cu tridentul lui Neptun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: