Redactia.ro
Home » Știri » Cel mai înfricoșător film de Netflix! Atenție, nu ai curaj să te uiți până la final, mori de frică!

Cel mai înfricoșător film de Netflix! Atenție, nu ai curaj să te uiți până la final, mori de frică!

Cel mai înfricoșător film de Netflix! Atenție, nu ai curaj să te uiți până la final, mori de frică!

Netflix este una dintre cele mai cunoscute platforme de filme și seriale din lume, la care sunt abonați oameni din toate colțurile Pământului. Apar aici producții în exclusivitate, speciale, dar una dintre cele mai interesante este un film de groază. E la mare căutare în acest moment, dar prea puțini au avut curaj să îl privească până la sfârșit.

Cel mai înspăimântător film de pe Netflix

Cele auzite și văzute (Things Heard & Seen) este numele filmului de groază care a băgat lumea în sperieți. Iubitorii de filme horror au încercat să vizioneze această producție, după ce au aflat că povestea este una de-a dreptul interesantă, dar mulți dintre ei au renunțat, pentru că scenele au fost mult prea dure.

A apărut la noi în țară în 2021 și are aproape două ore de suspans și groază. Este la mare căutare și acum, ocupând un loc fruntaș în topurile platformei Netflix, dar câți, oare, pot să-l termine? Câți, oare, pot afla finalul acestei pelicule care te faci să mori de frică la fiecare scenă.

Povestea filmului are loc în anul 1980 și îi are protagoniști pe un profesor și soția și fiica lui. Copilul este cel care găsește o biblie veche care conține un arbore genealogic al foștilor proprietari, iar de aici începe toată nebunia. Liniștea din noua cază este spulberată de această descoperire

Spirite rele, infidelități și dramă

Catherine, fata cuplului, ajunge să nu mai poată dormi singură în cameră și vrea să fie numai în compania părinților ei. Filmul este o combinație perfectă între dramă, infidelitate și teamă. Ședințe de spiritism, groaza și dezamăgire, toate acestea alcătuiesc tabloul perfect și te țin în suspans, dar chiar crezi că vei rezista până la final?

Finalul este unul cu totul și cu totul neașteptat, mai ales pentru felul în care a început această poveste. Dacă lucrurile par cumva la început, iată că finalul este unul de-a dreptul șocant. Cei care urmăresc acest tip de filme probabil că se așteptau la o altă evoluție a acțiunii, dar se pare că totul se termină surprinzător de tragic. Drama este mai mare decât pare, dar poți afla cum stau lucrurile, de fapt, doar dacă vizionezi filmul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: