Redactia.ro
Home » Horoscop » Cel mai „rece” horoscop, în miez de vară. Topul zodiilor nepăsătoare, pe care cu greu le „citeşti”

Cel mai „rece” horoscop, în miez de vară. Topul zodiilor nepăsătoare, pe care cu greu le „citeşti”

Horoscop 27 august 2023: Zi splendidă pentru zodii

Horoscopul „ascunde” câţiva nativi care sunt greu de „citit”. Sunt „reci”, nepăsători şi este greu să te „agăţi” de ei. Le câştigi încrederea cu dificultate, iar, la prima vedere, nu prea par de încredere.

Totuşi, pe parcurs, odată ce relaţia avansează, lucrurile se schimbă. Anumite zodii au acest talent nativ de a-și ascunde magistral emoțiile. Ele sunt semnele care nu pot fi ”citite”.

Care sunt cele mai „reci” zodii

Vărsător

În cazul Vărsătorului, ar trebui să știm dinainte că această zodie este deja una dintre cele mai reci și cele mai crude semne zodiacale care există. În timp ce discutăm de persoane care-și pot afișa o față impenetrabilă, află că Vărsătorul nici nu are așa de multe emoții pe care să și le mascheze.

Pentru el, este ușor să ignore instinctul de a reacționa. Este un semn rece de aer, imposibil de citit, distant și neprietenos. Cu toate acestea, irezistibil. Are un mister care atrage ca un magnet.

Rac

Emoţiile Racului sunt cele care îl fac pe el să fie rece. În funcţie de persoana din faţă sau mai multe persoane, în funcţie de emoţiile pe care i le transmit aceste persoane Racului, dacă prinde ceva care simte că e cu tentă răutăcioasă, un Rac nu va rămâne dator pentru nimic în lume.

Te lasă să spui şi apoi îţi dă o replică atât de tăioasă că o ţii minte câţiva ani. Depinde de modul cum este abordat.

Gemeni

E o zodie dublă şi duală, iar motivul nepăsării poate fi o rană din partea unei persoane ori a încercat să motiveze, să vină cu scuze, iar la Geamăn cine se scuză, se acuză.

Pentru mulţi, ca sfat, ar fi bine să aşteptaţi ca persoana în cauză să proceseze situaţia, să se calmeze şi abia apoi să abordeze o conversaţie.

Capricorn

Nu vei putea niciodată să citești Capricorn pentru că el este o persoană relaxată, atât profesional, cât și personal. Exaltarea emoțională nu este pentru el, nu îi este deloc greu să arate detașat fiindcă este!

Capricornul se simte acasă în medii formale, unde nu se discută sentimente. Vede emoția ca pe o slăbiciune și nu-și dorește să se expună astfel în fața tuturor.

Balanță

Ca să fim mai duri, putem spune că este zodia care te-a păcălit chiar de la început. Are reputația de om bun, asta până ajungi să-i ceri o favoare. Ceva personal.

Balanța nu acceptă să dezvăluie informații și evită confruntările. Vei vedea o latură a sa glacială, atât de intensă, încât te vei întreba dacă e uman. Joacă rolul unei persoane amabile, însă este falsă și imposibil de citit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: