Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cel mai surprinzător cuplu! S-a afișat cu ea la scurt timp după despărțirea de soția lui

FOTO Cel mai surprinzător cuplu! S-a afișat cu ea la scurt timp după despărțirea de soția lui

După ce în februarie, Kim Kardashian a anunțat divorțul de Kanye West, acesta s-a afișat în preajma unei femei celebre la nivel internațional. Presa de peste hotare speculează că sunt iubiți și că au petrecut o vacanță romantică în Franța.

Cel mai surprinzător cuplu! S-a afișat cu ea la scurt timp după despărțirea de soția lui

Kanye West pare a forma un cuplu cu fotomodelul de origine rusă, Irina Shayk, la scurt timp după divorțul anunțat de Kim Kardashian. După ce ar fi petrecut o vacanță romantică în Provence, Franța, Kanye West și Irina Shayk au fost surprinși la întoarcere, pe aeroportul din New Jersey, potrivit pagesix.com

Pentru a nu da de bănuit că ar avea o idilă, cei doi îndrăgostiți au plecat separat din aeroport, potrivit unor surse ale publicației menționate anterior. De altfel, pentru a nu fi văzut de paparazzi, dar iată că prea târziu, Kanye a încercat să-și acopere fața cu haina pe care o purta.

Irina Shayk and Kanye West at the airport

Foto: pagesix.com

În ceea ce privește vacanța din Provence, cei doi s-au plimbat foarte degajați până la un hotel de lux din zonă. Kanye West a împlinit recent 44 de ani și a ținut să-și sărbătorească ziua pe tărâmuri europene. Atunci când o privea pe frumoasa șatenă, Kanye afișa un zâmbet foarte larg.

Surse: ”Există interes din ambele părți”

O sursă a declarat pentru revista People că există „interes de ambele părți”, în privința relației celor două staruri internaționale. Aceeași sursă spune că atunci când Kanye i-a propus frumoasei rusoaice să vină în Franța, cu el, aceasta a acceptat cu bucurie.

„A invitat-o ​​în Franța și ea a acceptat cu bucurie. Se cunosc de ani de zile în mod profesional. El a început să o urmărească acum câteva săptămâni. Kanye este un tip convingător. A petrecut cu ea în New York înainte să sărbătorească ziua de naștere în Franța. Pare cucerită.”, a precizat sursa respectivă.

Kanye West și Kim Kardashian au pus punct în acest an unei căsnicii de șapte ani. Ambii au patru copii, iar de dragul acestora au decis să păstreze o relație amicală.

Fotomodelul internațional, Irina Shayk a mai fost împreună cu celebrul actor Bradley Cooper. Din relația cu acesta, a rezultat un copil, Lea. Chiar dacă s-au despărțit, tot de dragul copilului sunt văzuți, adesea petrecând timp cu fiica lor. „Este o relație din trecut, este ceva care îmi aparține și este privată”, a spus Irina Shayk, la începutul acestui an, într-un interviu.

Bradley Cooper si Irina Shayk, in pragul despartirii? - ADPM

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: