Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian șochează din nou! Vedeta s-a fotografiat îmbrăcată extrem de sumar în timp ce învăța pentru licență

Kim Kardashian șochează din nou! Vedeta s-a fotografiat îmbrăcată extrem de sumar în timp ce învăța pentru licență

GALERIE FOTO (2) Kim Kardashian șocheață din nou! Vedeta s-a fotografiat îmbrăcată extrem de sumar în timp ce învăța pentru licență

Kim Kardashian și-a șocat din nou fanii după ce s-a fotografiat îmbrăcată sumar în timp ce învăța pentru licența la Drept. Vedeta a purtat un costum de baie minuscul!

Kim Kardashian s-a pozat îmbrăcată sumar în timp ce învăța pentru licență

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete de peste ocean, având milioane de fani care o urmăresc la fiecare pas. De curând, fosta soție a lui Kanye West, în vârstă de 40 de ani, și-a uimit fanii cu o nouă postare pe Instagram. Bruneta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul în timp ce învăța din greu pentru a termina Facultatea de Drept.

Kim Kardashian a postat recent mai multe fotografii pe contul ei de Instagram în care apare studiind de zor pentru a termina Facultatea de Drept. Kim s-a pozat în timp ce stă pe terasă, îmbrăcată sumar, înconjurată de cursuri și cu laptopul deschis. Deși pozează sexy, ea pare pătrunsă de materia pe care o studiază.

Kim Kardashian șocheață din nou! Vedeta s-a fotografiat îmbrăcată extrem de sumar în timp ce învăța pentru licență

Kim se află în concediu într-un paradis exotic împreună cu cei patru copii, pentru a se detașa de tensiunile divorțului de Kanye West, 43 de ani. Ea profită de timpul liber și vremea frumoasă pentru a reuși să își termine studiile. Miliardara își dorește foarte mult să termine Facultatea de Drept și să ”intre în rândul lumii”, mai ales că trebuie să țină pasul cu sora ei mai mare, Kourtney, care a absolvit două facultăți.

Kim Kardashian consideră Facultatea de Drept o tradiție

Surorile Kardashian sunt fiicele celebrului avocat al lui OJ Simpson, Robert Kardashian și consideră Facultatea de Drept ca pe o tradiție de familie. Căsnicia dintre Robert Kardashian și Kris Houghton a durat din 1978 până în 1991, iar ulterior, avocatul de succes s-a recăsătorit cu Jan Ashley în 1998 și a divorțat apoi în 1999. În 2003 s-a însurat din nou cu Ellen Pierson, însă tot în acest an, Robert Kardashian se stinge din viață și o parte din acțiunile deținute la Juice Inc se împarte între fiicele lui.

Kris Houghton, mama lui Kim și a lui Kourtney s-a măritat în 1991 cu atletul Bruce Jenner și le-a nascut pe Kendall și pe Kylie. Aceasta a trebuit să ducă mai departe afacerile familiei și să crească singură fetele, astfel că așa s-a născut proiectul de televiziune ”Keep up with the Kardashians” în 2005, care avea să le schimbe radical viețile tuturor.

Kourtney a reușit să își ia licența în Drept, dar nu a apucat să profeseze ca avocat, iar Kim a intrat și ea la facultate, dar a întrerupt studiile din cauzavieții de vedetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: