Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume. Diva a încurcat grindina cu zăpada

Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume. Diva a încurcat grindina cu zăpada

GALERIE FOTO (5) Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume

Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume. De obicei, Kim este apreciată și admirată de multă lume pentru look-ul ei, dar de această dată, vedeta a reușit să se facă de râs în mediul online. Kim Kardashian a confundat grindina cu zăpadă, după ce a postat un clip video pe contul său de Twitter că „ninge”. Cum au reacționat internauții?

Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume. Diva a încurcat grindina cu zăpada

Kim Kardashian s-a făcut de râs în întreaga lume. Kim Kardashian este cunoscută în întreaga lume ca fiinf actriță, model și vedetă de televiziune din Statele Unite. Bruneta este una dintre cele trei fiice ale defunctului avocat Robert Kardashian. Recent, vedeta a stârnit hohote de râs în mediul online, după ce a postat pe Twitter un clip video din propria curte în care susține ea, afară ninge. Evident, nu era zăpadă, ci grindină.

Gafa făcută de diva din LA a fost surprinsă de mai mulți internauți care au distribuit postarea mai departe, devenind subiect în întreaga lume. După ce și-a dat seama de greșeala făcută, Kim s-a scuzat în fața fanilor spunând că nu este meteorologi de profesie.Pur şi simplu ninge în Calabasas!, a fost mesajul postat de Kim Kardashian pe Twitter. Vedeta în vârstă de 40 de ani pare surprinsă de faptul că în sudul Californiei a venit iarna. Deși grindina era vizbilă, nici când a luat bucăățile de gheață în mână, Kim nu prea a fost convinsă că nu este zăpadă.

Kim a incurcat grindina cu zapada

Aceasta a realizat de gafa pe care a făcut-o în mediul online, după ce prietena sa, Winnie Harlow a postat un video pe contul ei de Instagram în care își anunță fanii că în California este grindină. Ulterior, glumele pe Internet nu par să o fi deranjat pe Kim, ba din contră, vedeta a și distribuit câteva dintre ele. „Dacă Kim Kardashian spune că e zăpadă, atunci e zăpadă. Nu îmi pasă ce mi-a spus profesorul de geografie în clasa a 7-a”, a fost comentariul unui internaut.

Kim Kardashina divorțează de Kanye West

În urmă cu câteva săptămâni, Kim Kardashian a depus actele de divorț, după ce a anunțat că se desparte de artistul Kanye West. Conform unor surse din anturajul celor doi, cei doi nu se va mai împăca, deși relația lor părea închegată. Se pare că celebrul artist s-ar fi săturat de între clanul Kardeshian, luând decizia de a divorța de Kim. Mai mult, se pare că cei doi nu mai comunicp și au început deja să-și trăiască viața separat. „Problemele ei cu Kanye reprezintă o mare parte din sezonul final al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians. Familia intenționează să iasă cu o explozie în acest show. Au filmat-o pe Kim discutând despre problemele ei de căsătorie, dar toți cei implicați se află într-un acord de nedivulgare, deoarece finalul nu va fi lansat decât mai târziu în 2021​ a adăugat o sursă din apropiera cuplului.

Kanye West a declarat în nenumărate rânduri pe contul său de Twitter că își dorește să divorțeze de soția sa. De cealalată parte, Kim Kardashian l-a acuzat pe Kanye de bipolaritate. În 2020, artistul a candidat la președinție, iar în timpul campaniei prezidențiale, le-a spus participanților că soția sa a luat în considerare avortarea fiicei North. Cei doi au împreună patru copii minunați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: