Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cele mai bune comedii noi de pe Netflix. Top 5 filme care te scot din orice stare negativă

Cele mai bune comedii noi de pe Netflix. Top 5 filme care te scot din orice stare negativă

Filme comedii

Dacă ești într-o stare proastă și simți că nimic nu te poate face să te simți mai bine, nici măcar înghețata, atunci ar trebui să apelezi la un film de comedie. Râsul este cel mai bun medicament în orice situație!

Cele mai bune comedii noi de pe Netflix

Filmele de comedie sunt apreciate de mulți, iar cum platforma de filme Netflix oferă o mulțime de producții ce îți pot alunga tristețea sau chiar să îți aducă acea stare de bine, atunci trebuie să știi ce filme să vezi.

Iată top cinci comedii pe care să le vezi pe Netflix, dacă ești fanul comediilor negre

1. Cabina de săruturi

Filmul o are în centru pe Elle, care nu știe ce facultate să urmeze sau dacă să facă acest lucru. Ea are o relație la distanță cu Noah. Pe butuci este și relația cu cel mai bun prieten al ei, Lee. Un nou coleg apare în viața ei și apar niște sentimente pentru el.

2. The Babysitter

Este un film original Netflix, ce o are în centru pe Samara Weaving, o tânără ce este babysitter în timpul ei liber. Are grijă de un băiat de 12 ani ce descoperă cu ce se ocupă ea, de fapt. Fata este pasionată de ocult.

3. Catfight

Le are în centru pe Sandra Oh și Anne Heche, ce sunt două foste prietene din facultate, ce se întâlnesc la o petrecere. Conflictul dintre cele două crește constat, iar filmul de comedie are inclusiv părți de acțiune.

4. The Edge of Seventeen

Cântăreața Hailee Steinfield o interpretează pe o adolescentă ce se vede lăsată singură odată ce prietena ei cea mai bună începe o relație cu fratele ei. Situația devine amunzată când ea încearcă să atragă de fiecare dată atenția.

5. Paddleton

Paddleton îi are în rolurile principale pe Ray Romano, starul din Everybody Loves Raymond, și Mark Duplass (Blue Jay). Cei doi devin buni prieteni după ce unul din ei este diagnosticat cu cancer. Filmul este o adevărată comedie cu umor negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: