Redactia.ro
Home » Horoscop » Cele mai bune femei la pat, în funcție de zodie. Ele sunt expertele în amor

Cele mai bune femei la pat, în funcție de zodie. Ele sunt expertele în amor

Iată care sunt cele mai bune femei la pat, în funcție de zodie. Ele sunt expertele în amor ale zodiacului. Sunt firi extrem de deschise, așa că trebuie să știi că orice fantezie o pot transforma în realitate.

Cele mai bune femei la pat: Scorpion, locul 1

Cu femeia Scorpion poți experimenta orice îți dorești. Este o fire extrem de deschisă când vine vorba de lucruri noi. Este foarte curioasă, așa că rareori spune nu. De asemenea, departe de a fi o persoană care să se lase măcinată de complexe sau inhibiții, femeia Scorpion face îi trece prin minte pentru noi senzații în pat. Îi place chiar și să accepte sugestii de la partener, pentru că astfel va știi că are de-a face cu un partener la fel de pasional ca și ea, ceea ce o va face și mai deschisă.

Femeia Scorpion are o putere uriașă de seducție și știe asta, așa că se comportă ca atare când vine vorba de bărbatul picat cu tronc. Deși nu se lasă cu una, cu două, pentru că știe să se facă plăcută, însă un refuz categoric o va face pe Femeia Scorpion să își caute o altă “victimă”. Este o fire extrem de comunicativă, iar această calitate o ajută foarte mult în alegeri. Știe și simte cu cine nu trebuie să se încurce.

Cele mai bune femei la pat: Leu, locul 2

Femeia Leu are pasiunea în sânge, așa că nu are complexe. O ajută foarte mult că este hotărâtă și știe exact ce își dorește. În funcție de dorință, are mereu la ea “armele” de care are nevoie și știe cum să le folosească pentru a cuceri. Ba mai mult, îi și place foarte mult jocul de a cuceri și intuiește extrem de bine punctul sensibil al partenerului dorit.

Femeia Leu se lasă admirată de toată lumea, pentru că se adoră și ea pe sine, așa că atitudinea ei senzuală atrage ca un magnet. Momentele în dormitor cu o Femeie Leu pot fi chiar fabuloase, iar de fiecare dată experimentează ceva nou.

Cele mai bune femei la pat: Fecioara, locul 3

Chiar dacă sună a ironie, ținând cont de numele zodiei, Femeia Fecioară este pe pozițiile fruntașe ale acestui top incendiar. Deși este o fire extrem de serioasă și dă senzația la prima vedere că ar fi extrem de pudică, cine ajunge în intimidate cu această zodie are parte de adevărate momente incendiare.

Femeia Fecioară se transformă total în dormitor, chiar și dacă e vorba doar de o aventură de-o noapte sau o relație ce poate deveni de lungă durată, femeia din această zodie are extrem de multă imaginație și își face partenerul să uite de orice timiditate când ajung împreună în așternuturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: